De nieuwste films en series op Netflix, Pathé Thuis, Videoland, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, HBO Max en meer (week 24)

Films & Series
vrijdag, 14 juni 2024 om 15:00
couple watching tv 2023 11 27 05 20 46 utc
Het is weer weekend en dan verdiepen we ons maar al te graag in al dat moois dat de streamingdiensten voor ons in petto hebben. Van films en series tot romcoms en docu's, Nieuw deze week heeft het allemaal. Hier ontdek je de leukste nieuwe films en series.

Pathé Thuis

Kung Fu Panda 4
Po groeit uit tot de nieuwe spirituele leider van de Vredesvallei. Voor het zover is gaat hij op zoek naar zijn opvolger als Drakenkrijger, maar dan duikt de schurk Kameleon op.

Pathé Thuis

Bleeding Love
Een vader neemt zijn vervreemde, volwassen dochter mee op een roadtrip naar New Mexico om hen dichter bij elkaar te brengen en hun gespannen relatie te herstellen.

Pathé Thuis

Kokomo City
Vier Zwarte transgender-sekswerkers in Atlanta en New York City – Daniella Carter, Koko Da Doll, Liyah Mitchell en Dominique Silver - worden gevolgd en houden niets achter terwijl ze de muren van hun beroep afbreken.

Netflix

Joko Anwar's Nightmares and Daydreams (S01)
Verhalen over bovennatuurlijke scifi-verschijnselen ontvouwen zich in deze collectie van zeven surrealistische verhalen die zijn bedacht door schrijver-regisseur Joko Anwar.

Prime Video

The Boys (S04E01-E03)
De wereld staat op de rand van de afgrond. Victoria Neuman heeft het Witte Huis binnen handbereik, maar wordt door Homelander onder de duim gehouden. Butcher heeft slechts maanden te leven, is Becca's zoon kwijt en de rest van de Boys zijn klaar met zijn leugens. Er stond nog nooit zoveel op het spel. Samenwerken is de enige manier om de mensheid te redden voor het te laat is.

Prime Video

STHLM Blackout (S01)
Technisch nieuwsproducent Arthur en true-crimeliefhebber Mille komen op hun eerste date geheel onvrijwillig in een enorme chaos terecht met moord en sabotage van het Zweedse energienetwerk als ingrediënten. Ze zijn volkomen op zichzelf aangewezen terwijl ze achternagezeten worden door de politie en anderen die het op hen gemunt hebben. Intussen eist het publiek antwoorden van de overheid.

Disney+

Welcome to Wrexham (S03)
Rob McElhenney en Ryan Reynolds runnen de Wrexham Football Club terwijl ze proberen een succesverhaal te creëren waar de wereld achter kan staan. Van Hollywood tot Wales volgt deze docuserie hun spoedcursus in eigenaarschap, en het gedeelde lot van een team en een stad.

HBO Max

Klara (S01)
Klara is een onlangs gescheiden vrouw in de veertig. Ze droomt van geluk met Alex, een niet zo knappe advocaat met één grote tekortkoming: een vrouw.

Apple TV+

Presumed Innocent (S01E01+E02)
Na een gruwelijke moord is een advocatenkantoor in Chicago in rep en roer als een van hen verdacht wordt van de misdaad. De aangeklaagde vecht om zijn gezin bijeen te houden.

Videoland

Net als in de film
Annabel en Sander vinden elkaar in hun liefde voor muziek als ze begin jaren 80 samen in de schoolband terechtkomen. Als Annabel met Olaf in zee gaat, verliest ze Sander uit het oog. Tot ze elkaar in de 90s weer tegenkomen en samen met Sanders beste vriend, Malcolm, een dance-act beginnen. Three Is A Crowd voert al snel de hitlijsten aan. Maar hoe groter het succes, hoe moeilijker het is om trouw te blijven aan elkaar en jezelf.

Videoland

KANE: A Story Recorded in Concert
Registratie van het reCONNECT-concert van KANE in de Ziggo Dome in Amsterdam. Na de documentaire KANE: A Story Recorded besloten Dinand Woesthoff en Dennis van Leeuwen een extra hoofdstuk toe te voegen aan hun grote KANE-boek. 2024 staat in het teken van nieuwe muziek en een serie liveshows.

Film1

Loro
Silvio Berlusconi, mediamagnaat en voormalig premier van Italië heeft een veelbewogen leven. Naast zijn politieke carrière wordt ook zijn privé-leven uit de doeken gedaan, zoals zijn huwelijk met zijn tweede vrouw.
Meer nieuw deze week!
We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op onze zustersite NieuwDezeWeek vind je alles wat nieuw is op Netflix, SkyShowtime, Videoland, Prime Video, HBO Max, Pathé Thuis, Apple TV+ Spotify en meer! Onze Belgische lezers kunnen terecht bij NieuwDezeWeek.be voor de nieuwste films en series op Netflix, Disney+ en Prime Video.