De nieuwste films en series op Netflix, Pathé Thuis, Videoland, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, HBO Max en meer (week 26)

Films & Series
vrijdag, 28 juni 2024 om 15:00
young beautiful woman watching tv on a sofa at hom 2023 11 27 04 49 16 utc
Het is weer weekend en dan verdiepen we ons maar al te graag in al dat moois dat de streamingdiensten voor ons in petto hebben. Van films en series tot romcoms en docu's, Nieuw deze week heeft het allemaal. Hier ontdek je de leukste nieuwe films en series.
NextPlay werkt samen met NieuwDezeWeek:

Pathé Thuis

Les Indésirables
Na de plotse dood van de burgemeester wordt Pierre, een idealistische jonge dokter, aangesteld om hem te vervangen. Hij is van plan het beleid van zijn voorganger, die ervan droomde de orde in de volksbuurt te herstellen, voort te zetten.

Pathé Thuis

Miller's Girl
Wanneer de getalenteerde en rebelse studente Cairo een schijnbaar onschuldige schrijfopdracht krijgt van haar leraar, raken ze verstrikt in een web van geheimen en verlangens.

Netflix

A Family Affair
Het enige wat erger is dan de assistent zijn van een high-maintenance filmster die je niet serieus neemt? Er achter komen dat hij verliefd is op je moeder.

Netflix

Oloture: The Journey (S01)
Een jonge journalist werkt undercover als sekswerker in Nigeria. Ze wil corruptie aan het licht brengen en vecht voor haar leven terwijl ze een weg naar Europa zoekt.
Monkey Man (Blu-ray) Image
Monkey Man (Blu-ray)
EUR24.99
Op voorraad
Koop op bol.

Prime Video

My Lady Jane (S01)
Ben je klaar voor een episch verhaal over ware liefde, avontuur, gestoorde koningsmoordenaars, droogkomische heldenmoed, slinkse intriges, roekeloze zwaardgevechten, een snufje magisch realisme en zeeën van seks? Natuurlijk. Welkom bij My Lady Jane.

Prime Video

I Am: Celine Dion
I Am: Celine Dion, geregisseerd door de Oscargenomineerde Irene Taylor, biedt een rauwe, eerlijke kijk achter de schermen in het leven van de iconische superster en haar worsteling met een levensveranderende ziekte. Deze inspirerende documentaire is een liefdesbrief aan haar fans, en belicht tegelijk de muziek die als gids gediend heeft in haar leven en de veerkracht van de menselijke geest.

Disney+

Lucrecia: Un crimen de odio (S01)
Een vrouwelijke immigrant wordt doodgeschoten in Madrid. Het misdrijf zorgt voor een grote maatschappelijke reactie. Wie heeft Lucrecia vermoord? En waarom? De eerste aanwijzingen leiden naar extreemrechtse groeperingen. De moord op Lucrecia is de aanleiding voor een zoektocht naar de wortels van de haat. Met nooit eerder vertoonde beelden schijnt deze documentaire licht op Spanje's eerste racistische moord.

SkyShowtime

Mean Girls
Cady Heron is nieuw op school en wordt toegelaten tot de top van de sociale voedselketen: het elitegroepje van populaire meiden dat “The Plastics” wordt genoemd en dat wordt aangevoerd door queen bee Regina George en haar volgelingen Gretchen en Karen. Maar dan maakt Cady een grote fout en valt voor Regina’s ex-vriendje Aaron Samuels, waarna Regina zich tegen haar keert. Cady probeert het toproofdier van de groep ten val te brengen met hulp van haar vrienden, buitenbeentjes Janis en Damian. Daarbij moet ze proberen dicht bij zichzelf te blijven en zich staande te houden in de levensgevaarlijke jungle die de middelbare school is.

HBO Max

Trixie Motel (S01)
Trixie Motel is een unieke en kleurrijke accommodatie die zich onderscheidt door zijn flamboyante en vrolijke inrichting, geïnspireerd door de drag-queen en entertainer Trixie Mattel. Gelegen in het hart van Palm Springs, biedt dit boetiekhotel een mix van retro charme en moderne luxe. Elk van de zeven thematische kamers is ontworpen om gasten een onvergetelijke en speelse ervaring te bieden, compleet met een overvloed aan roze tinten, kitscherige decoraties en creatieve details. De lancering van Trixie Motel is een verlengstuk van Trixie Mattel's charismatische persoonlijkheid en creatieve visie, waardoor het niet alleen een verblijfplaats is, maar ook een bestemming op zich.

Apple TV+

Tierra de Mujeres (S01E01-E02)
Een New Yorkse socialite vlucht met haar moeder en dochter naar een pittoresk Spaans wijndorp. Ze moet haar plek vinden in het dorpje terwijl ze een groot familiegeheim onder ogen komt – en uit handen van een paar klungelige huurmoordenaars probeert te blijven.

Videoland

Infiltrant
Als kind van een Nederlandse moeder en een Marokkaanse vader, heeft Sam altijd tussen twee werelden geleefd. Wanneer Sam voor zijn werk moet infiltreren in een Marokkaanse drugsfamilie, komt hij in aanraking met een emotie die hij altijd heeft gemist: hij voelt zich thuis. Hoe langer hij zich in de kringen van deze familie begeeft, des te meer ervaart hij een gevoel van broederschap. Sam raakt verwikkeld in het grootste dilemma van zijn leven: waar ligt zijn ware loyaliteit?

CineMember

About Dry Grasses
Kunstleraar Samet werkt op een afgelegen plek in afwachting van overplaatsing naar Istanbul. Na lang wachten verliest hij alle hoop om uit zijn sombere leven te ontsnappen, tot hij zijn collega Nuray ontmoet.
Meer nieuw deze week!
We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op onze zustersite Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, SkyShowtime, Videoland, Prime Video, HBO Max, Pathé Thuis, Apple TV+ Spotify en meer! Onze Belgische lezers kunnen terecht bij NieuwDezeWeek.be voor de nieuwste films en series op Netflix, Disney+ en Prime Video.