B&B Vol Liefde 2024: Dit zijn de eigenaren die op zoek zijn naar liefde

Nieuws
vrijdag, 28 juni 2024 om 13:30
bb 2024 alle kandidaten 1920x108
Het is alweer bijna tijd voor een nieuw seizoen B&B Vol Liefde! Inmiddels zijn de deelnemers onthuld van de populaire real life serie. Hieronder zie je wie de B&B eigenaren zijn die op zoek zijn naar liefde. In dit seizoen komen kandidaten uit Spanje, Frankrijk, Zuid-Afrika, Schotland en Griekenland.
Als je net als ons niet kunt wachten op het nieuwe seizoen, bekijk dan snel de deelnemers hieronder.

Thijz (65)

De camping van de expressieve Thijz in het Franse Saint-Geniez-ô-Merle is een eigen gecreëerd paradijs waarin hij al zijn creativiteit de vrije loop kan laten. Het is een kleinschalige camping met 18 plaatsen en gasten kunnen hier terecht in een kant en klare safaritent of vrij kamperen. Thijz woont zelf in de nabijgelegen watermolen.
bb 2024 thijz horizontal

Iris (57)

De ondernemende en kleurrijke Iris verhuurt sinds 2017 drie appartementen in het Griekse Sparto, een dorpje aan de westkust van het vasteland. Ze kende het land al goed, want ze ging er geregeld naar toe op vakantie met de camper. Destijds vertrok zij met haar toenmalige man, na een lange carrière in de paardensport, naar deze paradijselijke plek direct aan zee, die ze Iris Villa’s heeft genoemd.
bb 2024 iris horizontal

Mike (35)

Mike lijkt op papier de perfecte schoonzoon; Hij is goodlooking, sportief, zelfverzekerd, romantisch, een familieman en ook nog eens een gevoelige jongen. Mike is geboren in Spanje, maar is een kind van Nederlandse ouders. Zelf woont hij al zijn hele leven in Spanje en denkt ook in het Spaans, waardoor hij soms even moet zoeken naar Nederlandse woorden.
bb 2024 mike horizontal

Mirjam (52)

De altijd goedlachse Mirjam leefde de afgelopen twintig jaar vooral als een avontuurlijke expatvrouw. Samen met haar gezin reisde ze de wereld over en woonde ze de afgelopen twintig jaar in maar liefst zeven verschillende landen. Inmiddels is ze gescheiden en studeren haar kinderen in Nederland en ziet haar leven er compleet anders uit; Mirjam droomde altijd al van het runnen van een hotel en viel in Zuid-Afrika als een blok voor een lodge in het Krugerpark.
bb 2024 mirjam horizontal

Arno (47)

Arno is nog volop aan het klussen aan zijn Franse avontuur. Één gastenkamer is al klaar voor de verhuur, maar de opgetogen Arno bouwt er nog drie gites bij. Het liefst doet hij alles zelf, want klussen is tevens zijn grote hobby. Daarnaast is de goedlachse Arno een buitenmens en wandelt hij graag met zijn twee honden Louise en Lucas. Hij is een bezige bij, die moeilijk stil kan zitten. Hij heeft altijd wel weer nieuwe plannen en ideeën.
bb 2024 arno horizontal

Robert Jan (57)

In de Schotse hooglanden, in een oude jachtlodge is de 57-jarige -naar eigen zeggen oude corpsbal - Robert Jan te vinden. 25 jaar geleden verloor hij zijn hart aan het land van de ruige hoogvlakten, mysterieuze meren en historische kastelen en sinds afgelopen zomer is hij zich hier volledig gaan vestigen.
bb 2024 robert jan horizontal

Anja (70)

In de Chambres d’Hôtes van Anja beland je direct in een warm bad. Deze goedlachse energieke krullenbol is een zeer bedreven B&B-eigenaresse. Meer dan twintig jaar geleden vertrok ze naar Frankrijk en runde ze in haar eentje een B&B met 5 kamers. Sinds een paar jaar doet ze het wat rustiger aan en bezit ze in het dorpje Biches een charmant huis met twee gastenkamers, waar ze samen met haar twee bejaarde katten Piet en Muis een heerlijk leven leidt.
bb 2024 anja horizontal

Albert (64)

In het prachtige Catalaanse landschap niet ver van de Franse grens en dichtbij de Costa Brava staat op een heuvel een imposant kasteel uit de 14de eeuw: Castell d’Emporda. De ondernemende Albert, die oorspronkelijk uit Brabant komt, is de eigenaar van dit historische bouwwerk.
B&B Vol Liefde is vanaf 15 juli te zien op Videoland. Lees hier wat er nog meer op Videoland te zien is vanaf juli.