De nieuwste parels op je favoriete streamingdiensten: films, series en meer!

Films & Series
vrijdag, 15 maart 2024 om 8:15
happy friends watching comedy film and eating popc 2023 11 27 05 12 38 utc
Het is weer weekend en dan verdiepen we ons maar al te graag in al dat moois dat de streamingdiensten voor ons in petto hebben. Van films en series tot romcoms en docu's, Nieuw deze week heeft het allemaal. Hier ontdek je de leukste nieuwe films en series.

Pathé Thuis

De Tatta's 2
De van Kampens hebben zich net lekker gesetteld tussen hun nieuwe vrienden, als ze het bericht krijgen dat de Hollandwijk met sloop wordt bedreigd. Tot overmaat van ramp komt Eriks vader bij hen wonen en raakt alles uit balans.

Pathé Thuis

Silent Night
Een gekwelde vader is er getuige van dat zijn zoontje sterft wanneer hij op kerstavond in het kruisvuur van een bende terechtkomt. Terwijl hij herstelt van een wond die hem zijn stem kost, maakt hij van wraak zijn levensmissie en begint hij aan een zwaar trainingsregime om de dood van zijn zoon te wreken.

Netflix

Happy Single
Iedere man die in de buurt van Mollie komt, wordt gewaarschuwd: ‘ze breekt je hart’. Als ze Otis ontmoet en meer kriebels heeft dan ze wil toegeven, is haar natuurlijke reactie hard weglopen. Tot hij haar nieuwe collega blijkt te zijn.

Netflix

Bandidos (S01)
Zijn vindingrijkheid en een beetje geluk genoeg om deze dievenbende te redden met een geïmproviseerd plan?

Prime Video

Mean Girls
Cady Heron is nieuw op school en wordt toegelaten tot de top van de sociale voedselketen: het elitegroepje van populaire meiden dat “The Plastics” wordt genoemd en dat wordt aangevoerd door queen bee Regina George en haar volgelingen Gretchen en Karen. Maar dan maakt Cady een grote fout en valt voor Regina’s ex-vriendje Aaron Samuels, waarna Regina zich tegen haar keert. Cady probeert het toproofdier van de groep ten val te brengen met hulp van haar vrienden, buitenbeentjes Janis en Damian. Daarbij moet ze proberen dicht bij zichzelf te blijven en zich staande te houden in de levensgevaarlijke jungle die de middelbare school is.

Prime Video

Gangs of London (S02)
Het huidige Londen, een van 's werelds meest dynamische en multiculturele steden, wordt verscheurd door de turbulente machtsstrijd tussen internationale bendes en het plotselinge machtsvacuüm dat ontstaat wanneer het hoofd van de meest machtige misdaadfamilie wordt vermoord. 20 jaar lang was Finn Wallace de machtigste crimineel in Londen en elk jaar stroomden er miljarden ponden door zijn organisatie. Maar nu is hij dood - en niemand weet wie dit op zijn geweten heeft. Met overal rivalen, is het aan de impulsieve Sean Wallace, met de hulp van de familie Dumani onder leiding van Ed Dumani, om de plaats van zijn vader in te nemen.

Disney+

Taylor Swift: The Eras Tour
Het succes van de Taylor Swift 'Eras Tour' gaat verder op het grote scherm. De concertregistratie van haar tour is geregisseerd door Sam Wrench. Wrench werkte eerder aan concertfilms van onder meer Billie Eilish, Lizzo en BTS. De concertfilm is opgenomen tijdens Taylor Swifts eerste drie shows in het SoFi Stadium in Los Angeles.

Disney+

Nos vemos en otra vida (S01)
Deze serie is gebaseerd op het boek van Manuel Jabois getiteld 'Nos vemos en esta vida o en la otra' (We zien elkaar weer in dit leven of in het volgende), dat hij schreef naar aanleiding van een interview met Gabriel Montoya Vidal ('Baby') in 2014. Het gaat over zijn betrokkenheid bij de ergste jihadistische terreuraanslag op Europese bodem ooit, die in maart 2004 plaatsvond.

SkyShowtime

Champions
Wanneer basketbalcoach Marcus na een reeks verliezen ontslagen wordt en in de juridische problemen komt, moet hij van de rechtbank een basketbalteam coachen dat bestaat uit spelers met een verstandelijke beperking.

SkyShowtime

Mary & George (S01E01-E04)
Het verhaal over Mary Villiers, gravin van Buckingham, die in het 17e-eeuwse Engeland haar prachtige zoon George vormde om koning James I te verleiden en zijn almachtige minnaar te worden. Door buitensporige plannen groeide het paar van een bescheiden begin op tot een van de rijkste, meest getitelde en invloedrijke moeder en zonen die Engeland ooit had gezien.

HBO Max

The Girls on the Bus (S01E01-E02)
Vier vrouwelijke journalisten volgen elke beweging van een parade van ondeugdelijke presidentskandidaten en vinden onderweg vriendschap, liefde en een schandaal dat niet alleen het presidentschap maar onze hele democratie ten val kan brengen.

Apple TV+

Manhunt (S01E01-E03)
Een complotthriller over een van de bekendste, maar onbevattelijkste misdaden ooit. Dit is het ongelooflijke verhaal over de jacht op John Wilkes Booth na de moord op Abraham Lincoln, dat zich afspeelt terwijl het lot van het land op het spel staat.

Videoland

Jehovah: Van God Los (S01)
Jehovah's Getuigen geloven dat het einde der tijden nabij is. Alleen door absolute toewijding aan de organisatie hopen zij Armageddon te overleven. Van deur tot deur proberen ze zieltjes te redden. Maar als achter de schermen dingen misgaan, sluiten de deuren. Misstanden, geweld en misbruik: het moet vooral intern blijven. En wie tegen de organisatie ingaat, kan alles verliezen.

Videoland

Holland Zingt Hazes 2024
Verslag van het grootste meezingconcert van Nederland, vanuit de Ziggo Dome in Amsterdam. Bekende artiesten zingen de grootste hits van André Hazes.
heel holland zingt hazes 2024 videoland
Meer nieuw deze week!
We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op onze zustersite Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, SkyShowtime, Videoland, Prime Video, HBO Max, Pathé Thuis, Apple TV+ Spotify en meer! Onze Belgische lezers kunnen terecht bij NieuwDezeWeek.be voor de nieuwste films en series op Netflix, Disney+ en Prime Video.