Disney+ Highlights voor juni

Films & Series
donderdag, 30 mei 2024 om 10:15
disney becoming karl lagerfeld daniel bruhl theodore pellerin 3
De zomer komt eraan, en dat betekent dat er meer tijd is om te bingewatchen! Maak je klaar voor een maand vol spannende series, gloednieuwe films en onvergetelijke avonturen, want Disney+ heeft in juni weer een hoop fantastische content voor je in petto.

BECOMING KARL LAGERFELD

ORIGINAL SERIES
In 1972 is de 38-jarige Karl Lagerfeld een grotendeels onbekende prêt-à-porter-ontwerper. Hij ontmoet de jonge Jacques de Bascher, een ambitieuze, verleidelijke dandy, en zijn wereld verandert. Eindelijk durft Karl de strijd aan te gaan met Yves Saint Laurent, zijn vriend en het genie bij uitstek van de haute couture, en de geduchte zakenman Pierre Bergé. Glamour, botsende ego's, extravagante feesten en destructieve passie: zo werd Karl Lagerfeld een legende.
Première vrijdag 7 juni

STAR WARS: THE ACOLYTE

ORIGINAL SERIES
The Acolyte onderzoekt een stelsel vol geheimen en duistere krachten en niet alles is wat het lijkt.
Première woensdag 5 juni

DIANE VON FURSTENBERG: WOMAN IN CHARGE

ORIGINAL MOVIE
Weinig vrouwen zijn zo gracieus, elegant en energiek als de niet te evenaren Diane von Furstenberg. Ze is simpelweg een vrouw die de touwtjes in handen heeft. Als wereldburger en kind van een overlevende van de Holocaust inspireert haar verhaal mensen over de hele wereld. Haar iconische 'wikkeljurk' uit 1974 veranderde niet alleen haar leven, maar ook het leven van elke vrouw die zich na de aankoop van dit unieke kledingstuk direct modieus en zelfverzekerd voelde, ongeacht haar vorm, achtergrond of status.
Première dinsdag 25 juni

GREY’S ANATOMY SEASON 20

ORIGINAL SERIES
Grey's Anatomy, dat nu aan zijn 20e seizoen begint, volgt een team van artsen in het Grey Sloan Memorial die dagelijks worden geconfronteerd met beslissingen over leven of dood. Ze zoeken troost bij elkaar, en soms ontstaat er meer dan alleen vriendschap. Samen ontdekken ze dat noch geneeskunde, noch relaties kunnen worden gezien als zwart-wit.
Première donderdag 13 juni
Wil je iedere dag weten wat nieuw is op de verschillende streamingdiensten, check dan NieuwDezeWeek.