Pathé vertoont exclusief eerste afleveringen van Star Wars-serie The Acolyte

Films & Series
dinsdag, 07 mei 2024 om 14:20
star wars the acolyte l
Na de Star Wars Marathon ter ere van het 25-jarige jubileum van The Phantom Menace, komt de gloednieuwe Star Wars-serie The Acolyte exclusief naar het grote doek van Pathé. Op maandagavond 3 juni worden de eerste twee afleveringen van de serie vertoond, zo laat Pathé weten in een persbericht.
Na Ahsoka is The Acolyte de volgende Star Wars-serie die naar Disney+ komt. The Acolyte speelt zich af ongeveer 100 jaar voor de gebeurtenissen in de film The Phantom Menace. De nieuwe serie gaat over een onderzoek naar een schokkende misdaadgolf een gerespecteerde Jedi-meester (Lee Jung-jae) tegenover een gevaarlijke krijger uit zijn verleden (Amandla Stenberg) te staan.
Op vijf locaties in Nederland vindt een feestelijke voorvertoning plaats. Club Pathé members krijgen exclusief toegang tot dit evenement, waar zij feestelijk worden ontvangen met een hapje en drankje en er is een mogelijkheid om met Star Wars cosplayers op de foto te gaan, zo laat Pathé weten in het persbericht.
De ticketverkoop start op vrijdag 10 mei om 12:00. De link naar de ticketverkoop is exclusief voor Club Pathé members. Lid worden van Club Pathé is geheel gratis. De afleveringen worden vertoond in de volgende bioscopen:
  • Pathé Tilburg Stappegoor
  • Pathé Amsterdam Noord
  • Pathé Utrecht Leidsche Rijn
  • Pathé Spuimarkt
  • Pathé Nijmegen
Voor meer informatie kun je terecht op www.pathe.nl/acolyte. De eerste trailer voor The Acolyte is ook al uitgebracht, deze kun je hieronder bekijken.