Expend4bles 4 nu te zien

Films & Series
donderdag, 28 december 2023 om 11:50
expend4bles
"Expend4bles 4", de langverwachte vierde aflevering in de populaire actiereeks, is nu beschikbaar om te zien bij Pathé Thuis, de toonaangevende streamingdienst in Nederland. De film die bekend staat om zijn sterrencast van actiehelden en explosieve actiesequenties, belooft weer een spannend avontuur te worden.
De "Expendables" serie, onder leiding van Sylvester Stallone, heeft zich weten te vestigen als een favoriet onder de actiefilmliefhebbers. Met een sterrenensemble dat bestaat uit enkele van de grootste actie namen in de filmindustrie, waaronder Jason Statham, Jet Li en Dolph Lundgren, heeft de "Expendables" serie kijkers door de jaren heen op het puntje van hun stoel gehouden. Nu met "Expend4bles 4", hopen de makers het publiek weer dezelfde adrenalinekick te geven die ze gewend zijn.
Pathe Thuis, dat een uitgebreide bibliotheek van films en tv-series aanbiedt, voegt "Expend4bles 4" toe aan hun indrukwekkende catalogus. De dienst biedt de mogelijkheid om films te huren of te kopen, waarmee het zich onderscheidt van andere streamingplatforms. Met de toevoeging van "Expend4bles 4" aan hun aanbod, hebben kijkers nu de kans om deze langverwachte titel comfortabel vanuit huis te ervaren.
Wil je dagelijks weten wat nieuw is op Pathé Thuis of de andere streamingsdienste, check dan NieuwDezeWeek.