The Lincoln Lawyer seizoen 3 releasedatum: wat we weten tot nu toe

Films & Series
donderdag, 28 december 2023 om 10:50
the lincoln lawyer season 3
The Lincoln Lawyer is een juridische dramaserie gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van Michael Connelly. De serie volgt Mickey Haller, een strafrechtadvocaat die vanuit zijn Lincoln Town Car werkt in Los Angeles.
De eerste twee seizoenen van de serie zijn al te zien op Netflix en zijn een groot succes bij critici en publiek. Netflix heeft The Lincoln Lawyer in juni 2023 voor een derde seizoen verlengd.
Het derde seizoen van The Lincoln Lawyer zal gebaseerd zijn op het vijfde boek in de serie, The Gods of Guilt. In het boek neemt Haller de verdediging op zich van een man die wordt beschuldigd van de moord op zijn ex-vrouw.
Releasedatum
Er is nog geen officiële releasedatum voor The Lincoln Lawyer seizoen 3. Net als bij veel andere projecten kon er niet aan seizoen 3 worden gewerkt vanwege de Writers Guild of America (WGA) en Screen Actors Guild (SAG-AFTRA) stakingen die op dat moment aan de gang waren.
Waarschijnlijkste releasedatum
Gezien de huidige planning is een releasedatum in het najaar of de winter van 2024 het waarschijnlijkst. De serie zal waarschijnlijk niet eerder dan de herfst van 2024 worden uitgebracht, aangezien de opnames nog niet zijn afgerond. De serie zal ook waarschijnlijk niet later dan de winter van 2024 worden uitgebracht, aangezien Netflix doorgaans in het najaar nieuwe seizoenen van populaire series uitbrengt.
Cast
De cast van The Lincoln Lawyer seizoen 3 zal waarschijnlijk hetzelfde zijn als de cast van de eerste twee seizoenen. Manuel Garcia-Rulfo zal terugkeren als Mickey Haller, naast Neve Campbell als Lorna Cole, Becki Newton als Maggie McPherson en Jazz Raycole als Izzy Letts.
The Lincoln Lawyer seizoen 3 is een van de meest verwachte Netflix-series van 2024. De serie heeft een sterke cast en een spannende plot, dus het is zeker de moeite waard om in de gaten te houden.
Wil je dagelijks weten wat nieuw is op Netflix of de andere streamingsdienste, check dan NieuwDezeWeek