Gladiator 2 onthult eerste afbeeldingen van Pedro Pascal als Marcus Acacius

Films & Series
dinsdag, 02 juli 2024 om 9:55
pedro pascal gladiator 2
Het is inmiddels 24 jaar geleden dat we Russel Crowe in de bisocopen zagen en toch komt er nog een sequel van een van de beste films aller tijden. We hebben nu een eerste blik gekregen op Gladiator 2, met foto’s van Paul Mescal, Pedro Pascal, Denzel Washington, Connie Nielsen, Joseph Quinn, Fred Hechinger, en meer.
Vanity Fair plaatste een aantal foto’s van de nieuwe film, met onder andere Paul Mescals Lucius die vecht tegen Pedro Pascals Marcus Acacius, een Romeinse generaal. Denzel Washington speelt een wapenhandelaar genaamd Macrinus. Connie Nielsen keert terug als Lucilla, de moeder van Lucius.
Bekijk de eerste beelden van Gladiator 2 in de tweets hieronder:
Gladiator 2 staat gepland om uit te komen op 22 november en speelt zich 10 jaar na de gebeurtenissen in de eerste film af, waarin we zien dat Maximus aan zijn einde komt. Lucius wordt een gevangene in Rome, ondanks dat hij ooit de kleinzoon was van de keizer. Game of Thrones, Star Wars en The Last of Us ster Pedro Pascal speelt Marcus Acacius, een Romeinse generaal die heeft getraind als een officier onder Crowe’s personage, alhoewel hij niet te zien was in de eerste film, meldt Vanity Fair.