Wat keek Nederland afgelopen week (26) op Pathé Thuis? Ontdek de top 10!

Films & Series
dinsdag, 02 juli 2024 om 5:00
pathe thuis bank
Ontdek de meest populaire films die afgelopen week gestreamd werden op Pathé Thuis! Van meeslepende blockbusters tot indrukwekkende indie-films, deze top 10 geeft je een inkijkje in de filmvoorkeuren van het moment. Laat je inspireren voor je volgende filmavond en blijf op de hoogte van de laatste kijkfavorieten op Pathé Thuis.

Nr. 1 - Kung Fu Panda 4

Po groeit uit tot de nieuwe spirituele leider van de Vredesvallei. Voor het zover is gaat hij op zoek naar zijn opvolger als Drakenkrijger, maar dan duikt de schurk Kameleon op.

Nr. 2 - The Fall Guy

Na een ongeval dat hem bijna zijn carrière heeft gekost, moet een stuntman een vermiste filmster opsporen en zijn grote liefde zien terug te winnen, terwijl hij ook nog gewoon zijn werk moet doen.

Nr. 3 - K3 Musical: De 3 Biggetjes

Al vele jaren probeert wolf Baltimoor biggen te vangen, maar steeds zonder succes. Hij geeft zijn drie zonen de opdracht om de drie biggetjes, Knirri, Knarri en Knorri, te vangen. Kunnen de zusjes de wolven te slim af zijn?

Nr. 4 - De Legende van Familie Vos

Teun werkt in de Efteling en krijgt de opdracht om Jamie, de dochter van de parkdirecteur, op sleeptouw te nemen. Als bewaker Cor 's nachts wordt aangevallen door een spook, raken Teun en Jamie betrokken bij een mysterie.

Nr. 5 - Invasie

Als buurland Veragua plotseling Curaçao en Aruba aanvalt, wordt de Nederlandse regering compleet verrast. Het conflict escaleert snel. Drie jonge rekruten van het Nederlandse Korps moeten uitzoeken wat het juiste is om te doen.

Nr. 6 - Arthur the King

Atleet Michael doet met zijn team mee aan een prestigieuze adventure race in Zuid-Amerika. Tijdens de lange tocht stuiten ze op een gewonde zwerfhond, die net zo’n doorzetter blijkt als Michael zelf.

Nr. 7 - Miller's Girl

Wanneer de getalenteerde en rebelse studente Cairo een schijnbaar onschuldige schrijfopdracht krijgt van haar leraar, raken ze verstrikt in een web van geheimen en verlangens.

Nr. 8 - Inside Out

Opgroeien gaat niet zonder vallen en opstaan, en dat geldt ook voor Riley. Ze laat zich daarbij, net als iedereen, leiden door haar emoties: Plezier, Angst, Woede, Afkeer en Verdriet.

Nr. 9 - The Angel Maker

Rechercheur Laura is gespecialiseerd in cybercriminaliteit. Wanneer ze met ziekteverlof is vanwege een psychose, stuit ze op de zaak van een beestachtige seriemoordenaar. Ze besluit de zaak te onderzoeken.

Nr. 10 - De Terugreis

Waar de nukkige Jaap niet veel zin meer heeft om dingen te ondernemen, zit zijn vrouw Maartje, die soms wat verward is, nog vol levenslust. Wanneer ze een brief ontvangen van een oude vriend, besluiten ze hem op te zoeken in Zuid-Europa.
We hopen dat je nieuwe favorieten hebt ontdekt. Wil je dagelijks weten wat nieuw is op Pathé Thuis of de andere streamingdiensten, check dan NieuwDezeWeek.