Het vijfde seizoen van 'The Kardashians' biedt meer drame, liefde en glamour

Films & Series
dinsdag, 19 maart 2024 om 10:02
the kardashians
Het vijfde seizoen van de populaire realityserie The Kardashians keert terug! Vanaf 23 mei kun je de nieuwe afleveringen bekijken op Disney+.
In deze serie krijg je een exclusief kijkje in het leven van de beroemde Kardashian-familie. Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall en Kylie laten de camera’s toe om de waarheid achter de krantenkoppen te onthullen.
Dit seizoen belooft weer veel drama, glamour en intrigerende momenten. Hier zijn enkele hoogtepunten die je kunt verwachten:
  1. Familieperikelen: De onderlinge relaties tussen de Kardashians worden op de proef gesteld. Ruzies, verzoeningen en verrassende onthullingen zullen de revue passeren.
  2. Carrière en ondernemerschap: Kim en Kylie werken aan hun eigen beautymerken, terwijl Khloé zich stort op haar fitnessimperium. Ook zien we hoe Kourtney haar passie voor interieurdesign volgt.
  3. Liefdesperikelen: Romantiek en hartzeer zijn nooit ver weg bij de Kardashians. Wie vindt de liefde en wie gaat door een moeilijke tijd?
  4. Mode en stijl: Natuurlijk kunnen we niet om de iconische stijl van de Kardashians heen. Van rode lopers tot dagelijkse outfits, hun fashion game is altijd on point.
  5. Reizen en avonturen: De Kardashians reizen de wereld over en beleven avonturen die je niet wilt missen.
Kortom, seizoen 5 van The Kardashians belooft weer een rollercoaster van emoties, intriges en glamour te worden. Zet 23 mei in je agenda en bereid je voor op een binge-waardige kijkervaring! De voorgaande seizoenen zijn hier te zien op Disney+. Wil je iedere dag weten wat nieuw is op Disney+, of de andere streamingdiensten, check dan NieuwDezeWeek.