Kung Fu Panda 4: Po's Avontuur Gaat Verder op Pathé Thuis - Advertorial

Films & Series
woensdag, 12 juni 2024 om 10:12
kung fu panda 4
De legendarische drakenkrijger keert terug in Kung Fu Panda 4, en dit keer staat Po voor zijn grootste uitdaging tot nu toe. Fans van de geliefde franchise kunnen zich verheugen op een nieuw avontuur vol actie, humor en hartverwarmende momenten, nu te huren op Pathé Thuis.

Een nieuw tijdperk voor de Drakenkrijger

Kung Fu Panda 4 pakt het verhaal op waar het derde deel eindigde. Po, de panda met een passie voor kungfu, heeft zijn rol als drakenkrijger volledig omarmd. Toch moet hij afstand doen van die titel, Po is namelijk verkozen tot spiritueel leider van de Vredesvallei. Voordat hij zijn nieuwe positie kan innemen, moet hij zijn opvolger als Drakenkrijger vinden en trainen. Maar dan duikt de schurk Kameleon op.

Terugkeer van geliefde personages

Kung Fu Panda 4 brengt weer een sterrencast samen. Jack Black keert terug als de onverschrokken en hilarische Po, terwijl Dustin Hoffman opnieuw de wijze meester Shifu vertolkt. Daarnaast zijn er onder andere rollen weggelegd voor Viola Davis, Brian Cranston en Ian McShane. In de Nederlandstalige versie worden de stemmen ingesproken door Martijn Fischer, Rik Felderhof, Linda Wagenmakers en Lucretia van der Vloot. Een film vol grote namen dus.

Visueel spektakel en verbluffende actiescènes

Wat Kung Fu Panda 4 echt onderscheidt, is de verbluffende animatie en de adembenemende actiescènes. DreamWorks Animation heeft zichzelf opnieuw overtroffen met prachtige, kleurrijke landschappen en dynamische vechtscènes die zowel jong als oud zullen aanspreken. De choreografie van de gevechten is nauwgezet uitgewerkt en brengt de elegantie en kracht van kungfu perfect in beeld. Elke slag, trap en beweging is een feest voor het oog. Kijk zelf maar eens in de trailer:

Een must-see voor de hele familie

Kung Fu Panda 4 biedt een perfecte mix van humor, actie en emotie, waardoor het een ideale keuze is voor een gezellige filmavond met de hele familie. De combinatie van geliefde personages, een meeslepend verhaal en visueel spektakel maakt deze film een waardige aanvulling op de franchise.

Hoe werkt Pathé Thuis?

Met Pathé Thuis kun je een film, ongeveer drie tot vier maanden nadat deze in de bioscoop heeft gedraaid, via Pathé Thuis bekijken. En de streamingdienst breidt elke week de collectie uit met de nieuwste titels. Soms staan titels er nog sneller op, waardoor je altijd geniet van de nieuwste films. Je betaalt alleen voor de films die je wil zien. Het is mogelijk om een film te huren, zodat je een film binnen 30 dagen kunt starten. Wanneer je deze start heb je 48 uur om de film te kijken. Daar binnen kun je deze ook nog eens opnieuw kijken.
Bereid je voor op een avontuur dat je meevoert naar de betoverende wereld van kungfu. Mis Kung Fu Panda 4 niet op Pathé Thuis!