Tierra de Mujeres: Een nieuw komisch-dramatisch avontuur op Apple TV+

Films & Series
dinsdag, 11 juni 2024 om 11:51
apple tv land of women key art
Tierra de Mujeres, (Land of Women), is een gloednieuwe serie op Apple TV+. De serie, gebaseerd op de gelijknamige bestsellerroman van Sandra Barneda, belooft een meeslepend verhaal vol drama, humor en familiedynamiek.
Tierra de Mujeres vertelt het verhaal van Gala (Eva Longoria), een New Yorkse vrouw die gedwongen wordt om met haar tienerdochter Kate (Victoria Bazúa) en haar moeder Julia (Carmen Maura) naar het platteland van Spanje te vluchten. Daar, in het dorpje waar Julia ooit vandaan kwam, proberen de drie vrouwen een nieuw leven op te bouwen. Maar de geheimen uit hun verleden komen al snel aan het licht, met alle spanningen en complicaties van dien.
De cast
Naast Eva Longoria, Carmen Maura en Victoria Bazúa, ziert Tierra de Mujeres een ensemble cast met onder andere Santiago Cabrera, Celia Freijeiro, José María Yuste, Anaβάλεy Alonso, Daniel Muriel en Tristán Ulloa.
Met een sterke cast, een intrigerend verhaal en een prachtige Spaanse setting, heeft Tierra de Mujeres alle ingrediënten om een hit te worden. De serie belooft een heerlijke mix van humor, drama en familiedrama, perfect voor een avondje bingewatchen.
Tierra de Mujeres verschijnt met de eerste 2 afleveringen op 26 juni 2024 hier exclusief op Apple TV+. Daarna wekelijks een nieuwe aflevering. De zesde en laatste aflevering is te zien op 24 juli.
Land of Women (2024) on IMDb