Laat je verrassen door de nieuwste films en series op NieuwDezeWeek (week 10)

Films & Series
vrijdag, 08 maart 2024 om 12:30
couple watching tv 2023 11 27 05 20 46 utc
Het is weer weekend en dan verdiepen we ons maar al te graag in al dat moois dat de streamingdiensten voor ons in petto hebben. Van films en series tot romcoms en docu's, Nieuw deze week heeft het allemaal. Hier ontdek je de leukste nieuwe films en series.

Pathé Thuis

May December
Twintig jaar nadat hun affaire groots in de roddelmedia stond, komt de relatie van Gracie en haar 23 jaar jongere man Joe sterk onder druk te staan wanneer actrice Elizabeth Berry arriveert om het stel te bestuderen voor haar nieuwe film.

Pathé Thuis

Corner Office
Terwijl Orson, de nieuwste medewerker van The Authority, verstrikt raakt in de absurditeiten van het zakenleven, wordt zijn vervreemding groter wanneer hij een kamer ontdekt waarvan hem is verteld dat deze niet bestaat.

Netflix

Supersex (S01)
Deze serie laat zien hoe Rocco Siffredi ontsnapte aan een bescheiden leven en uitgroeide tot 's werelds grootste pornoster. Geïnspireerd op ware gebeurtenissen.
  • Geen nieuwe seizoenen voor Patty Brard's Videolandserie 'PATTY'

Netflix

The Netflix Slam
Legende vs. wonderkind. Rafael Nadal en Carlos Alcaraz staan tegenover elkaar in deze epische tenniswedstrijd in Las Vegas. (Live-evenement in het Engels.)

Netflix

The Gentlemen (S01)
Wanneer de adellijke Eddie het familielandgoed erft, ontdekt hij daar een enorme wietplantage. En de eigenaren zijn van plan te vertrekken.

Prime Video

Ladybug & Cat Noir: De Film
Wanneer een onverwachte schurk Parijs in gevaar brengt met zwarte magie, verandert de onhandige tiener Marinette in superheld Ladybug. Op zoek naar balans tussen haar nieuwe krachten en school, bundelt ze haar krachten met de charmante Cat Noir. Marinette heeft niet door dat achter het masker Adrien schuilgaat, haar verlegen klasgenoot waar ze een oogje op heeft. Hun geheimen en harten botsen flink, maar dat houdt het onwaarschijnlijke duo niet tegen om op een gedurfde missie te gaan om Hawk Moth te verslaan en de stad te redden. Van de angstaanjagende catacomben tot aan de duizelingwekkende hoogtes van de Eiffeltoren, uiteindelijk is het liefde wat hun reis onvergetelijk maakt.

Disney+

Death and Other Details (S01)
Imogene Scott, een rusteloze jonge vrouw, ontdekt dat ze de hoofdverdachte wordt in een mysterie in een afgesloten kamer aan boord van een rijkelijk gerestaureerde cruiseschip. Elke verwende gast en uitgeput bemanningslid is een verdachte, waardoor Imogene gedwongen wordt samen te werken met een man die ze verafschuwt: Rufus Cotesworth, 's werelds bekendste detective. Ze zullen elkaar nodig om de mysteries op te lossen die zich blijven opstapelen aan boord van de SS Varuna.

SkyShowtime

Sexy Beast (S01E01-E04)
Terwijl hun reputatie in heel Londen groeit, worden de professionele dieven Gal en Don door de bekende criminele baas Teddy Bass gerektruteerd. Hun groeiende bekendheid verandert hun leven volledig.

HBO Max

The Regime (S01)
Kate Winslet schittert in deze gelimiteerde serie als de kanselier van een niet nader genoemd Centraal-Europees land dat achter de paleismuren aan het ontrafelen is.

HBO Max

Wonka
Voordat hij ’s werelds meest beroemde chocoladefabriek opent, droomt een jonge Willy Wonka ervan snoepmaker te worden. Hij gaat op avontuur en ontmoet tijdens zijn reis een gevangengenomen Oempa Loempa.

Apple TV+

The Reluctant Traveler with Eugene Levy (S02)
Bekroonde acteur en schuwe ontdekkingsreiziger Eugene Levy stapt buiten zijn comfortzone en gaat op reis naar 's werelds mooiste en fascinerendste bestemmingen.

Videoland

De Bachelor (S03E01-E02)
De bachelors gaat op zoek naar de ware liefde. Prachtige vrouwen hopen op een date en gooien al hun charmes in de strijd om zijn hart te veroveren. Maar zal er echt liefde ontstaan? En wie neemt die allerlaatste roos in ontvangst?

Videoland

Glory Heavyweight Grand Prix (zaterdag 9 maart 18:30 uur)
Op 9 maart 2024 vindt in het GelreDome in Arnhem de Glory Heavyweight Grand Prix plaats. Acht van de beste zwaargewichten ter wereld strijden in een knock-out toernooi om de titel van Glory Heavyweight Champion en een geldprijs van $500.000.

Videoland

Zorro (S01)
Diego de la Vega keert in 1834 terug naar Californië om de dood van zijn vader te wreken. Hij is eerst niet van plan zich te vermommen als gemaskerde wreker, maar al snel realiseert hij hoe hard en onrechtvaardig het bestaan voor veel mensen is. Het lot roept hem en in zijn nieuwe rol als Zorro wint hij het respect en de waardering van het volk.

Film1

The Unbearable Weight of Massive Talent
Een berooide Nicolas Cage stemt ermee in om op het verjaardagsfeest van de rijke Mexicaanse Javi te verschijnen. Deze is grote fan van Cage, maar tevens een drugsbaron. Cage zelf werkt als informant voor de CIA en poogt inlichtingen in te winnen over Javi.
Meer nieuw deze week!
We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op onze zustersite NieuwDezeWeek vind je alles wat nieuw is op Netflix, SkyShowtime, Videoland, Prime Video, HBO Max, Pathé Thuis, Apple TV+ Spotify en meer! Onze Belgische lezers kunnen terecht bij NieuwDezeWeek.be voor de nieuwste films en series op Netflix, Disney+ en Prime Video.