Mocro Maffia: Taxi volop bezig met opnames in Marokko

Films & Series
vrijdag, 08 maart 2024 om 11:49
mocromaffia 1920x1080
De opnames voor de film Mocro Maffia: Taxi zijn momenteel bezig in Marokko. De film gaat over het personage met de naam Taxi, die wordt gespeeld door Iliass Ojja. De film gaat vooraf aan het zesde seizoen van Mocro Maffia.
In de onderstaande post op Instagram laat het team dat de film maakt weten druk bezig te zijn met de opnames van Mocro Maffia: Taxi:
"Ladies en gentlemen, na vijf seizoenen Mocro Maffia, zijn we eindelijk in Marokko!", zegt Ojja in een video op de set. "We draaien de film Mocro Maffia: Taxi op allerlei prachtige locaties."
De film is ook direct het regiedebuut van Nasrdin Dchar, zo meldt ANP/RTL Boulevard. "Dit is mijn allereerste regie. Ik ben heel erg trots en dankbaar dat ik dit mag doen", zegt hij in de video. "Het is keihard werken. Ik zit helemaal onder het zand, mijn ogen, oren, alles." Zelf speelt Dchar ook in de serie als het personage Potlood.
Het is nog niet bekend wanneer het zesde seizoen van Mocro Maffia en de film Mocro Maffia: Taxi te zien zijn. De film is de vierde spin-off van de succesvolle serie.