Laat je verrassen door de nieuwste films en series op NieuwDezeWeek (week 8)

Films & Series
vrijdag, 23 februari 2024 om 9:28
happy multiracial women with popcorn watching film 2023 11 27 05 19 37 utc
Het is weer weekend en dan verdiepen we ons maar al te graag in al dat moois dat de streamingdiensten voor ons in petto hebben. Van films en series tot romcoms en docu's, Nieuw deze week heeft het allemaal. Hier ontdek je de leukste nieuwe films en series.

Pathé Thuis

DarkGame
Een vastberaden detective probeert in een race tegen de klok een spelshow op het dark web te stoppen, waarbij gevangenen worden gedwongen om voor hun leven te strijden.

Pathé Thuis

The Miracle Club
In het Dublin van 1968 is het de droom van iedere huisvrouw om de wereld in de trekken, weg van de dagelijkse sleur. Met het winnen van een pelgrimstocht naar de heilige stad Lourdes komt dit voor drie vriendinnen ineens binnen handbereik.

Netflix

Mea Culpa
Als een strafrechtadvocaat de zaak aanneemt van een kunstenaar die wordt beschuldigd van moord, moet ze kiezen tussen familie, plicht en haar eigen gevaarlijke verlangens.

Netflix

Formula 1: Drive to Survive (S06)
Coureurs, managers en teameigenaars leven in een snelle wereld, zowel op als buiten de racebaan, tijdens een moordend seizoen vol Formule 1-races.

Prime Video

Safehouse
Carla woont en werkt in Mexicali, Mexico. Wanneer haar broer wordt vermoord, slaat ze op de vlucht. In de woestijn van Imperial Valley belandt ze in een levensgevaarlijk kat-en-muisspel tussen de CIA, overheidsinformanten en het kartel.

Disney+

Star Wars: The Bad Batch (S03E01-E03)
Star Wars: The Bad Batch is terug voor zijn derde en laatste seizoen. Dit is het slotakkoord voor de geliefde geanimeerde serie. Laten we eens dieper ingaan op wat we kunnen verwachten van dit spannende seizoen.

SkyShowtime

All You Need Is Crime (S01)
Giuseppe reist terug naar het Italië van 1970, waar hij te midden van politieke onrust op zoek gaat naar zijn moeder, maar als daden in het verleden tot ongewenste gevolgen in de toekomst leiden, moet hij terugkeren om de geschiedenis te herstellen.

SkyShowtime

Heist 88
Een crimineel meesterbrein rekruteert een groep jonge bankmedewerkers om 80 miljoen dollar te stelen in een van de grootste bankovervallen in de geschiedenis van de VS.

HBO Max

Soccer Soul: Elijo creer
In deze documentaire vertelt Ricardo Darín vol emotie over de weg naar de overwinning van het Argentijnse elftal op het WK in Qatar van 2022.

Apple TV+

Constellation (S01E01-E03)
Na een fataal ongeluk aan boord van een ruimtestation, maakt een eenzame astronaut de heroïsche reis terug naar de aarde om daar te ontdekken dat belangrijke delen van haar leven, zoals haar jonge dochter, zijn veranderd.

Videoland

De Gijzeling In De Apple Store (S01)
Slachtoffers, politiemedewerkers en medewerkers van de Explosieven Opruimingsdienst spreken voor het eerst over hun belevingen tijdens een van de grootste gijzelingen van ons land. Het exclusieve beeldmateriaal, met unieke beelden en geluidsopnames van de gijzeling, en de persoonlijke interviews geven een indringende weergave van deze aangrijpende gebeurtenis op 22 februari 2022.

Videoland

PATTY (S01)
Het levensverhaal van Patty Brard, de vrouw die de Nederlandse showbizz op uitbundige wijze al jarenlang op stelten zet. De diva die keer op keer hoog steeg en steeds ook weer diep viel. Toch wist Patty zich altijd weer staande te houden in 'a man's world'.

Film1

Une belle course
De 92-jarige Madeleine verlaat een buitenwijk om naar een verpleeghuis te gaan, aan de andere kant van Parijs. Ze vraagt Charles, de taxichauffeur die haar daarheen brengt, om langs alle plekken te rijden die belangrijk waren in haar leven.
Meer nieuw deze week!
We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op onze zustersite Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, SkyShowtime, Videoland, Prime Video, HBO Max, Pathé Thuis, Apple TV+ Spotify en meer! Onze Belgische lezers kunnen terecht bij NieuwDezeWeek.be voor de nieuwste films en series op Netflix, Disney+ en Prime Video.