Mis het niet: de zinderende nieuwe Netflix serie Fool Me Once

Films & Series
vrijdag, 29 december 2023 om 7:19
fool me once
Op 1 januari 2024 verschijnt op Netflix de nieuwe misdaadthriller Fool Me Once, gebaseerd op de gelijknamige roman van Harlan Coben.
De serie volgt Maya Stern, een ex-soldaat die probeert om te gaan met de brute moord op haar man, Joe. Maar wanneer Maya een nanny-cam installeert om een oogje in het zeil te houden bij haar jonge dochter, ziet ze een man die ze herkent in haar huis. Haar man, die ze dacht dood te zijn.
Detective Sergeant Sami Kierce leidt de moordzaak op Joe's dood, terwijl ze worstelt met haar eigen geheimen. Ondertussen proberen Maya's nichtje en neefje, Abby en Daniel, de waarheid te achterhalen over de moord op hun moeder, enkele maanden eerder. Zijn de twee zaken verbonden?
Fool Me Once is een spannende en meeslepende thriller met een duistere ondertoon. De serie is gebaseerd op een bestseller van Harlan Coben, die bekend staat om zijn spannende en goed geconstrueerde verhalen. Coben is ook de uitvoerend producent van de serie.
De serie wordt geregisseerd door Danny Brocklehurst, die eerder werkte aan series als The Fall, The Stranger en Safe. De cast bestaat uit Michelle Keegan, Richard Armitage, Adeel Akhtar, Emmett J. Scanlan, Joanna Lumley en Ian Glen.
Als je houdt van spannende misdaadthrillers, dan is Fool Me Once zeker een serie die je wilt kijken. Fool Me Once is vanaf 1 januari 2024 te zien op Netflix.
Wil je dagelijks weten wat nieuw is op Netflix of de andere streamingsdienste, check dan NieuwDezeWeek.