De eerste blik op Netflix serie Full Swing seizoen 2

Films & Series
donderdag, 28 december 2023 om 21:57
full swing 2
Na een succesvol eerste seizoen maakt Full Swing komt er ook een seizoen 2. Netflix heeft de eerste trailer voor het tweede seizoen uitgebracht, met daarin een van de bekende gezichten van seizoen één, Joel Dahmen.
Dahmen staat momenteel op plaats 176 in de World Golf Ranking. Het tweede seizoen van Full Swing is aangekondigd op 8 maart 2023 en zal in 2024 op Netflix verschijnen.
Het seizoen zal zich richten op een nieuwe groep professionele golfers, waaronder:
  • Joel Dahmen
  • Lexi Thompson
  • Viktor Hovland
  • Collin Morikawa
  • Justin Thomas
De serie zal dezelfde focus hebben als het eerste seizoen, namelijk het volgen van de golfers op en naast de baan. Het tweede seizoen zal waarschijnlijk een mix zijn van nieuwe en bestaande spelers. Joel Dahmen, Lexi Thompson en Viktor Hovland zijn allemaal jonge, opkomende sterren die de golfwereld op zijn kop zetten. Collin Morikawa en Justin Thomas zijn tweevoudig majorwinnaars die al jaren tot de top van de wereld behoren.
De teaser trailer laat zien dat het tweede seizoen ook aandacht zal besteden aan de uitdagingen waarmee professionele golfers te maken krijgen. Joel Dahmen worstelt met zijn spel op de greens, terwijl Lexi Thompson zich moet aanpassen aan haar nieuwe status als beroemdheid.
Al met al zijn er veel redenen om uit te kijken naar het tweede seizoen van Full Swing. De serie biedt een unieke kijk op een van de meest populaire sporten ter wereld.
Wil je dagelijks weten wat nieuw is op Netflix of de andere streamingsdienste, check dan NieuwDezeWeek.