Nieuw op HBO Max: The Regime

Films & Series
maandag, 04 maart 2024 om 1:47
the regime
Zie Kate Winslet en Hugh Grant schitteren in deze gewaagde nieuwe miniserie die je meeneemt tot diep binnen de muren van het paleis en laat zien hoe ver een uiteenvallende autoritaire regering durft te gaan om de absolute macht te behouden.
The Regime is een aankomende politieke satireserie van HBO, met in de hoofdrollen Kate Winslet, Martha Plimpton, Andrea Riseborough, Matthias Schoenaerts en Hugh Grant. De serie, gecreëerd door Will Tracy, speelt zich af binnen de muren van het paleis van een afbrokkelend autoritair regime.
Het verhaal volgt Kanselier Elena Vernham, een voormalig arts en de leider van een fictieve Centraal-Europese autocratie. Haar positie wordt bedreigd door binnenlandse onrust. Terwijl ze steeds paranoïder en instabieler wordt, zoekt ze onwaarschijnlijke steun bij de volatiele soldaat Herbert Zubak. Naarmate Zubaks invloed op de kanselier groeit, leidt Elena’s streven naar meer macht tot een breuk in het paleis en het land om haar heen
The Regime gaat op 4 maart in première met de eerste aflevering. Wekelijks is er een nieuwe aflevering beschikbaar. De serie bestaat uit zes afleveringen en deze zijn exclusief te zien op HBO Max.
Wil je dagelijks weten wat nieuw is op HBO Max of de andere streamingdiensten, volg dan NieuwDezeWeek.
The Regime (2024) on IMDb