Nieuwe Releases op Streamingsdiensten voor een Spannend Weekend!

Films & Series
vrijdag, 19 april 2024 om 16:00
happy multiracial women with popcorn watching film 2023 11 27 05 19 37 utc
Het is weer weekend en dan verdiepen we ons maar al te graag in al dat moois dat de streamingdiensten voor ons in petto hebben. Van films en series tot romcoms en docu's, Nieuw deze week heeft het allemaal. Hier ontdek je de leukste nieuwe films en series.

Pathé Thuis

Dune: Part Two
In Dune: Part Two gaat de legendarische reis van Paul Atreides verder in gezelschap van Chani en de Vrijmans, terwijl hij zint op wraak op degenen die voor de ondergang van zijn familie gezorgd hebben. Paul zal moeten kiezen tussen de liefde van zijn leven en het lot van het universum om de vreselijke toekomst te voorkomen die hij als enige voorzien heeft.

Pathé Thuis

The Bad Shepherd
In de wildernis begint een groep vrienden aan een jachttocht die een duistere wending neemt wanneer ze per ongeluk een vrouw met een tas vol geld overrijden. Hun loyaliteit wordt op de proef gesteld als er een vreemde man aanklopt.

Pathé Thuis

One Life
One Life vertelt het inspirerende, waargebeurde verhaal van Sir Nicholas Winton, door wiens inspanningen aan de vooravond van de Tweede Wereldoorlog meer dan zeshonderd voornamelijk Joodse kinderen uit de handen van de Nazi’s werden gered. Jarenlang zette hij en een aantal vrienden zich in om de kinderen veilig naar het Verenigd Koninkrijk te brengen, waar zij veelal geadopteerd werden door Britse gezinnen. Vijftig jaar later, in 1988, verwijt Nicholas zichzelf echter dat hij niet genoeg heeft gedaan om alle kinderen te redden. Pas als het BBC-programma 'That's Life!’ hem uitnodigt om in hun programma te verschijnen, gebeurt er iets waardoor hij eindelijk in het reine begint te komen met het schuldgevoel en verdriet dat hij al vijf decennia met zich meedraagt.

Netflix

Rebel Moon — Part Two: The Scargiver
Rebel Moon — Part Two: The Scargiver gaat verder met de epische saga van Kora en de overlevende krijgers als ze zich voorbereiden om alles op te offeren, vechtend naast de dappere mensen van Veldt, om een ooit vredig dorp te verdedigen, een nieuw thuisland voor hen die hun eigen hebben verloren in de strijd tegen de Moederwereld. Aan de vooravond van hun strijd moeten de krijgers de waarheid over hun eigen verleden onder ogen zien, waarbij elk van hen onthult waarom ze vechten. Terwijl de volle kracht van het Rijk neerkomt op de ontluikende rebellie, worden er onbreekbare banden gesmeed, helden ontstaan en legendes worden gemaakt.

Netflix

The Real Housewives of Beverly Hills (S09)
The Real Housewives of Beverly Hills: een sprankelende realityserie die sinds 14 oktober 2010 op Bravo wordt uitgezonden. Ontwikkeld als de zesde aflevering van de The Real Housewives-franchise, heeft het al dertien seizoenen gelopen. De show volgt het persoonlijke en professionele leven van vrouwen die in of rond Beverly Hills wonen. Deze welgestelde dames genieten van het weelderige leven dat alleen deze glamoureuze stad kan bieden. In het afgelopen seizoen werden de vrouwen geconfronteerd met een turbulente ontknoping, waarbij ze hun gebroken vriendschapsgroep probeerden te herstellen.

Prime Video

Bank of Dave
Wanneer een selfmade miljonair uit de arbeidersklasse een eigen bank voor zijn gemeenschap wil oprichten, doen de financiële instellingen er alles aan om hem tegen te werken.

Prime Video

Puppy Love
Na een rampzalige eerste date beloven Nicole en Max elkaars nummers te verliezen totdat hun honden een liefdesmatch vinden. Nicole en Max, die hilarisch niet bij elkaar passen, worden gedwongen om verantwoordelijke co-ouders te worden, maar vinden uiteindelijk zelf de liefde.

Disney+

Feud: Capote vs. The Swans (S02)
Een anthologieserie over beroemde vetes, waaronder Bette Davis en Joan Crawford, en Truman Capote en de elite van New York.

SkyShowtime

A Gentleman in Moscow (S01E01-E03)
Graaf Alexander Rostov merkt dat hij na de Russische revolutie van rijkdom in vodden terechtkomt. Een Sovjet-tribunaal verbant hem naar de zolderkamer van een weelderig hotel, waar hij, zich niet bewust van de buitenwereld, de ware waarde van vriendschap, familie en liefde ontdekt. naar de historische roman van Amor Towles A Gentleman in Moscow.

HBO Max

The Sympathizer (S01E01)
Ontdek een web van verschuivende loyaliteit en dubbele identiteiten in The Sympathizer: een duisterkomisch drama met Robert Downey Jr., Hoa Xuande en Sandra Oh.

HBO Max

Conan O'Brien Must Go (S01)
Volg Conan O'Brien terwijl hij nieuwe vrienden bezoekt die hij heeft gemaakt via zijn podcast Conan O'Brien Needs a Friend (2018), en diepgaande discussies aangaat met kijkers uit het hele land en de hele wereld.

Apple TV+

Argylle
Wanneer de fictieve verhalen uit de boeken van spionageromanschrijver Elly steeds meer gaan lijken op de geheime activiteiten van een echte spionagedienst, gaat ze de wereld over om de moordenaars een stap voor te blijven.

Videoland

Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt (S10)
Programma waarin Kees van der Spek met de verborgen camera de wijde wereld intrekt, op zoek naar oplichters, fraudeurs, afpersers en andere criminelen. Niet alleen in het buitenland, maar ook op eigen bodem doet Van der Spek spraakmakende onthullingen. Dat leidt soms tot pittige confrontaties met de oplichters.

Videoland

Downfall of the Crypto King
Whizkid Sam Bankman-Fried startte in 2019 het cryptoplatform FTX. Dat groeide uit tot een bedrijf met een waarde van 40 miljard dollar, maar door frauduleus handelen bleven meer dan een miljoen klanten met lege handen achter. Een reconstructie laat zien hoe Bankman-Fried iedereen een rad voor ogen draaide en uiteindelijk veroordeeld werd tot 25 jaar gevangenisstraf.

Film1

The Last Victim
Sheriff Hickey probeert moet de ergste case in zijn leven oplossen. Zijn kleine stad heeft last van een gewelddadige lokale bende. Een bende die onder leiding staat van een angstaanjagende crimineel. Kan hij de rust terug brengen?
Meer nieuw deze week!
We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op onze zustersite Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, SkyShowtime, Videoland, Prime Video, HBO Max, Pathé Thuis, Apple TV+ Spotify en meer! Onze Belgische lezers kunnen terecht bij NieuwDezeWeek.be voor de nieuwste films en series op Netflix, Disney+ en Prime Video.