'Máxima': Het epische levensverhaal van een Argentijnse koningin op Videoland

Films & Series
zaterdag, 20 april 2024 om 8:52
maxima videoland
De serie Máxima van Videoland vertelt het boeiende levensverhaal van Máxima Zorreguieta, van haar tijd in Argentinië en New York tot haar toekomst als koningin van Nederland.
De serie werpt licht op haar rol naast kroonprins Willem-Alexander en haar opkomst in de publieke belangstelling. Het onderzoekt hoe deze Argentijnse vrouw zich uiteindelijk ontplooit aan het oude Europese hof en trouw blijft aan zichzelf zonder haar familie achter te laten.
De serie biedt een boeiende mix van drama, spanning en romantiek, met het schrijversduo Dorien Goertzen en Karin van der Meer, onder leiding van regisseur Anne de Clercq. Het verhaal is gebaseerd op het boek ‘Moederland: de jonge jaren van Máxima Zorreguieta’ van Marcia Luyten, waarbij de eerste zes afleveringen zich richten op het leven van de Argentijnse econome Máxima, tot aan haar verloving met prins Willem-Alexander.
Moederland Image
Moederland
EUR26.99
Op voorraad
Koop op bol.
Hier zijn enkele van de hoofdrolspelers:
  • Delfina Chaves als Máxima Zorreguieta
  • Martijn Lakemeier als Willem-Alexander
  • Sebastian Koch als Claus
  • Elsie de Brauw als Beatrix
  • Daniel Freire als Jorge Zorreguita
  • Valeria Alonso als Maria
maxima
Maxima bestaat uit 6 afleveringen. De eerste 2 afleveringen zijn hier te zien op Videoland. Iedere week komt er een nieuwe aflevering beschikbaar. Wil je dagelijks weten wat nieuw is op Videoland of de andere streamingdiensten, check dan NieuwDezeWeek.
Maxima (2024) on IMDb