Ontdek de Fascinerende Wereld van Mode in Becoming Karl Lagerfeld

Films & Series
donderdag, 25 april 2024 om 10:46
becoming karl lagerfeld karl lagerfeld
Ontdek de nieuwe trailer en beelden van de haute couture-serie: ‘Becoming Karl Lagerfeld’
In 1972 is Karl Lagerfeld (gespeeld door Daniel Brühl) 38 jaar oud en heeft hij nog niet zijn kenmerkende kapsel aangenomen. Hij is een opkomende modeontwerper, nog niet bekend bij het grote publiek. Wanneer hij de charmante Jacques de Bascher (gespeeld door Théodore Pellerin) ontmoet, een ambitieuze en intrigerende jonge dandy, valt hij voor hem. Tegelijkertijd daagt de mysterieuze modelegende zijn vriend (en rivaal) Yves Saint Laurent (gespeeld door Arnaud Valois), een genie in haute couture gesteund door de vastberaden zakenman Pierre Bergé (gespeeld door Alex Lutz), uit.
Becoming Karl Lagerfeld neemt ons mee naar het hart van de jaren '70, naar Parijs, Monaco en Rome, om getuige te zijn van de indrukwekkende opkomst van deze complexe en iconische figuur uit de Parijse modewereld, gedreven door de ambitie om de koning van de mode te worden. Tussen glamour en rivaliteit, weelderige feesten en intense passies, ontdek je het verhaal van Karl vóór hij Lagerfeld werd. Dit verhaal wordt voor het eerst op het scherm verteld en is vrij gebaseerd op de bestseller "Kaiser Karl" van Raphaëlle Bacqué, uitgegeven door Albin Michel.
Becoming Karl Lagerfeld (2024) on IMDb
Stream Becoming Karl Lagerfeld vanaf 7 juni hier exclusief op Disney+. Wil je dagelijks weten wat nieuw is op Disney+ of de andere streamingdiensten volg dat NieuwDezeWeek.