Stap in de glamoureuze wereld van Vanderpump Villa exclusief op Disney+

Films & Series
vrijdag, 22 maart 2024 om 17:00
vanderpump villa
In de wereld van glitter en glamour introduceert Disney+ een nieuw ongescripte docudrama dat de grenzen van decadentie en losbandigheid verkent: “Vanderpump Villa”
In de serie volgt het personeel van Lisa Vanderpump op een exclusief Frans landgoed, Chateau Rosabelle, Met “Vanderpump Villa” krijgen kijkers een voorproefje van het luxueuze leven, waar de dagen gevuld zijn met extravagante feesten en de nachten echoën met geheimen en schandalen. Het is een wereld waarin het personeel niet alleen dient, maar ook deelneemt aan de extravagantie, onder het waakzame oog van hun charismatische werkgeefster.
De serie belooft een mix van drama, humor en de onvermijdelijke botsingen die ontstaan wanneer persoonlijke en professionele levens samenkomen op een plek waar de normen van de samenleving niet altijd gelden. “Vanderpump Villa” is niet alleen entertainment, het is een venster naar een leven dat velen van ons alleen van een afstand kennen.
<br>
Met de release van de trailer en de groeiende buzz, is het duidelijk dat “Vanderpump Villa” een must-watch zal zijn voor fans van reality-tv en iedereen die gefascineerd is door de levensstijl van de rijken en beroemden. Bereid je voor om ondergedompeld te worden in de wereld van Vanderpump, waar alles mogelijk is en niets is wat het lijkt.
Stream Vanderpump Villa hier exclusief vanaf 1 april op Disney+. Wil je dagelijks weten wat nieuw is op Disney+, of de andere streamingdiensten, check dan NieuwDezeWeek.