Ontdek de Nieuwe, Flexibele Abonnementen van SkyShowtime

Films & Series
dinsdag, 23 april 2024 om 8:45
skyshowtime
SkyShowtime heeft zijn nieuwe abonnementen geïntroduceerd. Deze moeten meer flexibiliteit en waarde bieden. Hier is een overzicht van de beschikbare abonnementen:
  • Standard with Ads: Dit abonnement geeft kijkers de mogelijkheid om toegang te krijgen tot SkyShowtime's uitgebreide collectie, inclusief nieuwe series, blockbuster movies, en binge-worthy originals, voor een voordeligere prijs. De prijs voor dit abonnement zal €5,99 per maand zijn.
  • Standard Plus (hiervoor Standard): Dit abonnement zal vrij blijven van reclames, en biedt kijkers hetzelfde geweldige kijk plezier als dat ze gewend zijn. Dit zal voor €8,99 per maand zijn.
SkyShowtime wil met deze abonnementen beter aansluiten bij de klanten in voorkeuren en budgetten. Abonnees kunnen genieten van een zorgvuldig uitgekozen selectie van films en series, de mogelijkheid om op twee apparaten tegelijk te kijken, en de optie om content zonder reclame te streamen. Bovendien zijn er veilige profielen voor kinderen en de mogelijkheid om favorieten te downloaden, wat een flexibele kijkervaring biedt voor het hele gezin.
  • Kies hier het SkyShowtime abonnement wat bij je past.