Ontdek de nieuwe uitdagingen van Roy Donders in zijn nieuwste seizoen!

Films & Series
donderdag, 16 mei 2024 om 13:57
tlc roy donders altijd wat bijzonders key art
Het is zover! Woensdag 22 mei start het nieuwe seizoen van Roy Donders Altijd Wat Bijzonders. In de afgelopen tijd is er bij Roy en Michelle een hoop gebeurd.
Roy Donders: Altijd Wat Bijzonders is een intrigerende realityshow die het leven van Roy Donders en zijn familie volgt. De show biedt een kijkje in hun leven, met alle ups en downs die daarbij horen.
Roy werkte hard aan zijn biografie en bezocht hiervoor bijzondere plekken uit zijn jeugd. Samen met Michelle knapt hij een voormalige kliniek op tot een luxe wellness & spa B&B. En alsof dat nog niet druk genoeg is, is dochtertje Romi alweer 1 jaar oud! Voor haar zoeken ze het perfecte doopjurkje.
Roy Donders, ook wel bekend als de “Stylist van het Zuiden,” heeft na vijf jaar weer een realityserie waarin hij zijn leven deelt met het publiek. Hij heeft duidelijk wat te melden
Benieuwd naar alle avonturen van Roy en Michelle? Roy Donders Altijd Wat Bijzonders is vanaf 22 mei elke woensdag om 20:30 uur te zien bij TLC en hier te zien op discovery+
Wil je dagelijks weten wat nieuw is op de verschillende streamingdiensten, check dan NieuwDezeWeek.