De Bachelor Beate vertelt hoeveel euro de dames krijgen voor hun deelname

Nieuws
dinsdag, 23 april 2024 om 15:28
scherm afbeelding 2024 01 15 om 093832
In een interview met RTL Boulevard heeft De Bachelor deelnemer Beate verklapt wat het budget is dat de dames krijgen om inkopen te doen voor hun deelname aan het programma.
Beate is uitgegroeid tot een van de favoriete deelneemsters aan De Bachelor, vanwege haar rebelse houding. Zo kun je in de TikTok-reacties op het fragment al lezen dat veel kijkers haar een heldin vinden en ze haar eigen Bachelor programma zou moeten krijgen.
In het interview met RTL Boulevard bevestigt ze nogmaals haar helden-status, aangezien ze een geheim uit de doeken doet waarover de andere deelnemers niet durven te praten. RTL Boulevard vraagt naar de budgetten die de names krijgen om inkopen te doen voor het programma, maar iedereen antwoord dat 'ze daar niet over mogen praten.'

Dit budget krijgen de dames van De Bachelor

In het interview met RTL Boulevard onthult Beate dat de dames allemaal 600 euro hebben gekregen om kleding en andere spullen voor zichzelf te kopen, zodat ze deze kunnen dragen tijdens de opnames van het programma. Hierbij wordt direct aangegeven door de deelnemers dat ze hier eigenlijk bij lange na niet genoeg aan hebben. Josephine zegt zelfs dat ze zo kort voor de opnames werd gevraagd voor het programma, dat ze niet genoeg tijd had om haar gekozen producten binnen te krijgen.
Op dit moment is het nog erg spannend in de Bachelor. Zowel Rien als Paul lijken langzaam hun favoriete deelnemers te hebben gevonden, maar nog niks is zeker. We zijn ook zeer benieuwd of Beate op de vingers wordt getikt voor het delen van dit geheim.