Onthutsende mysterieën van voormalige Playboy modellen in nieuwe serie

Films & Series
donderdag, 28 maart 2024 om 8:33
id theplayboymurders s02 02
Nieuwe schokkende verhalen over zeven voormalige Playboy-modellen
Niet alle schokkende gebeurtenissen omtrent de vrouwen van The Playboy Murders zijn aan bod gekomen na het eerste seizoen. Een nieuwe serie onthult zeven nieuwe mysteries over playmates wier leven een dramatische wending nam nadat ze op de cover van het befaamde magazine hadden gestaan.
Het tweede seizoen van de televisieserie “The Playboy Murders” onthult opnieuw een reeks intrigerende verhalen die de duistere kant van roem en de wereld van Playboy verkennen. Elke aflevering duikt in moorden die verband houden met het beroemde tijdschrift, waardoor kijkers hun perceptie van een van Amerika’s meest herkenbare publicaties in twijfel trekken.
Het eerste aangrijpende verhaal van de nieuwe serie belicht Dorothy Stratten, een van de eerste Playboy Playmates die op het punt stond een wereldberoemde superster te worden. Echter, in 1980 werd ze dood aangetroffen in haar appartement in Los Angeles, op slechts 20-jarige leeftijd. Haar tragische verhaal wordt verteld door een goede vriend die haar levenloze lichaam ontdekte, en door voormalige bewoners van de beruchte Playboy Mansion, waaronder een voormalige gastvrouw, een butler en een Playmate of the Month.
Ze delen het verhaal van de charmante en prachtige Dorothy, die vanuit Vancouver in de schijnwerpers van Playboy belandde en snel uitgroeide tot de protegé van Playboy-oprichter Hugh Hefner. Haar snelle opkomst dankte ze aan haar vriendje Paul Snider, die haar potentieel zag en met haar meeging naar Los Angeles, waar ze ook trouwden. Dit gebeurde vlak voordat Dorothy de kans kreeg om voor een grote filmrol naar New York te gaan.
Haar succes was enorm, en volgens voormalig Playmate Jeane Keough had ze alles in zich om de volgende Marilyn Monroe te worden. Terwijl haar ster rees en ze een wat te nauwe band ontwikkelde met haar regisseur, bleef haar jaloerse echtgenoot Snider achter in hun huis in LA. Toen ze daar bij elkaar kwamen om hun toekomst te bespreken, liep het dramatisch uit de hand...
Andere zaken die vreselijk verkeerd afliepen en besproken worden in The Playboy Murders:
  • Sandy Bentley – Werd met haar tweelingzus beroemd als 'The Bentley Twins' die een liefdesrelatie hadden met Hugh Hefner. Totdat Sandy in een duistere wereld terechtkwam.
  • Laurie Bambenek – Ex-politieagent wordt bunny en veroordeeld voor de moord op de ex-vrouw van haar echtgenoot. Om vervolgens uit de gevangenis te ontsnappen.
  • Victoria Vetri – Nadat haar vriendin Sharon Tate door de sekte van Charles Manson was vermoord, sloeg ze haar eigen gewelddadige moorddadige pad in.
  • Paula Sladewksi – Aspirant-model wier leven een chaotische en dodelijke wending kreeg na een optreden in een Playboy-video
  • Melonie Haller – Jonge actrice en Playboy-model met een bijna-doodervaring die haar ertoe aanzette om de seksueel gewelddadige cultuur onder de rijken en machtigen bloot te leggen.
  • Jill Ann Spaulding – Playboy-model dat een boek schreef over de duistere geheimen van Playboy, voordat ze verwikkeld raakte in een vreemde – en uiteindelijk dodelijke – liefdesdriehoek.
The Playboy Murders is vanaf vrijdag 10 mei om 21:00 uur te zien bij ID en op discovery+. Wil je dagelijks weten wat nieuw is op de verschillende streamingdiensten, check dan NieuwDezeWeek.