Oppenheimer: de film die de Oscarnacht regeerde, nu te zien op SkyShowtime!

Films & Series
donderdag, 21 maart 2024 om 1:00
oppenheimer m eng keyartbranded minibranding st 16x9 3840x2160
Ontdek de geheimen van de atoombom in de bekroonde film Oppenheimer.
De Oscar-winnende film Oppenheimer, geregisseerd door Christopher Nolan, zal vanaf 21 maart exclusief te streamen zijn op SkyShowtime1. Dit meeslepende verhaal draait om de Amerikaanse wetenschapper J. Robert Oppenheimer en zijn cruciale rol bij de ontwikkeling van de atoombom.
Gedurende de Tweede Wereldoorlog krijgt Oppenheimer de opdracht van luitenant-generaal Leslie Groves Jr. om te werken aan het uiterst geheime Manhattan Project. Samen met een team van wetenschappers besteedt hij jaren aan het ontwikkelen en ontwerpen van de atoombom. Op 16 juli 1945 zijn ze getuige van 's werelds eerste kernexplosie, die de loop van de geschiedenis voor altijd zal veranderen.
Oppenheimer (Blu-ray) Image
Oppenheimer (Blu-ray)
EUR24.99
Op voorraad
Koop op bol.
Oppenheimer heeft een epische biografische thriller van 180 minuten en heeft in totaal 5 Golden Globes gewonnen, waaronder die voor Beste Film. Daarnaast ontving het maar liefst 8 awards, waaronder de Critics’ Choice Movie Award voor Beste Film. Oppenheimer wordt vertolkt door Cillian Murphy, terwijl andere prominente rollen worden gespeeld door onder andere Robert Downey Jr., Matt Damon, Emily Blunt, en Rami Malek
Oppenheimer is vanaf nu hier te zien op SkyShowtime of hier op Pathé Thuis. Wil je iedere dag weten wat nieuw is op SkyShowtime of de andere streamingdiensten, check dan NieuwDezeWeek.