Road House (2024): Een Adrenaline-Doordrenkte Heruitgave van een Klassieker

Films & Series
donderdag, 21 maart 2024 om 8:16
road house
Een Adrenaline-Doordrenkte Heruitgave van een Klassieker.
In 2024 brengt de filmwereld een opwindende herinterpretatie van een iconische film uit de jaren 80: Road House. Geregisseerd door Doug Liman en geschreven door Anthony Bagarozzi en Chuck Mondry, belooft deze actiefilm een wilde rit vol spanning en sensatie te worden.
De voormalige UFC-middengewichtvechter Elwood Dalton (gespeeld door Jake Gyllenhaal) vindt zichzelf werkend als uitsmijter in een afgelegen wegrestaurant in de Florida Keys. Maar al snel ontdekt hij dat dit paradijs niet is wat het lijkt. Achter de schijnbaar rustige buitenkant gaan duistere geheimen en gevaarlijke intriges schuil. Terwijl Dalton de confrontatie aangaat met gewelddadige criminelen en corruptie, wordt hij meegesleurd in een wereld van geweld, verraad en adrenaline.
Road House Image
Road House
EUR9.99
Op voorraad
Koop op bol.
De cast van Road House bestaat uit een mix van gevestigde namen en opkomende talenten:
  • Jake Gyllenhaal als Elwood Dalton: De stoïcijnse en geharde uitsmijter.
  • Conor McGregor (in zijn speelfilmdebuut) als Knox: Een mysterieuze figuur met een duister verleden.
  • Daniela Melchior als Ellie: De intrigerende serveerster met verborgen agenda’s.
  • Jessica Williams als Frankie: Een lokale bewoonster met een scherp oog voor verdachte activiteiten.
  • Billy Magnussen als Ben Brandt: De louche eigenaar van het roadhouse.
Road House (2024) on IMDb
De oorspronkelijke Road House uit 1989 was een cultklassieker met Patrick Swayze in de hoofdrol. Deze moderne versie blijft trouw aan het basisconcept, maar voegt nieuwe lagen toe aan het verhaal. Het filmen begon na een lange ontwikkelingsperiode, waarbij verschillende regisseurs en schrijvers betrokken waren. Uiteindelijk kreeg Doug Liman de leiding, met Jake Gyllenhaal als het gezicht van de film.
Road House (2024) beleefde zijn wereldpremière op South by Southwest en werd vervolgens uitgebracht door Amazon MGM Studios via Prime Video. Met een looptijd van 121 minuten biedt deze film een mix van actie, spanning en onverwachte wendingen.
Of je nu een fan bent van het origineel of gewoon houdt van adrenaline-pompende films, Road House is een must-see voor iedereen die van actie houdt!
Roud House is hier te zien op Prime Video. Wil je iedere dag weten wat nieuw is op Prime Video, of de andere streamingdiensten, check dan NieuwDezeWeek.