Spannende eindstrijd in seizoen vijf van Star Trek: Discovery op SkyShowtime

Films & Series
woensdag, 28 februari 2024 om 13:25
startrekdiscovery s05 eng keyartbranded minibranding st 16x9 3840x2160
Het vijfde seizoen van Star Trek: Discovery komt exclusief op SkyShowtime.
In het vijfde en laatste seizoen van Star Trek: Discovery ontrafelen Captain Burnham en de bemanning van de U.S.S. Discovery een mysterie dat hen op een heroïsch avontuur door de Melkweg stuurt. Ze starten een zoektocht naar een oude kracht waarvan het bestaan eeuwenlang opzettelijk verborgen is gehouden. Maar er zijn nog meer kapers op de kust... De bemanning krijgt te maken met gevaarlijke vijanden die wanhopig proberen de hoofdprijs voor zichzelf te winnen en nergens voor terugdeinzen.
De cast van het vijfde seizoen van Star Trek: Discovery bestaat onder meer uit: Sonequa Martin-Green (Captain Michael Burnham), Doug Jones (Saru), Anthony Rapp (Paul Stamets), Mary Wiseman (Sylvia Tilly), Wilson Cruz (Dr. Hugh Culber), David Ajala (Cleveland “Book” Booker), Blu del Barrio (Adira) en Callum Keith Rennie (Rayner). Terugkerende gaststerren Elias Toufexis (L’ak) en Eve Harlow (Moll) zijn ook in seizoen vijf te zien.
De eerste drie seizoenen zijn van Star Trek: Discovery zijn vanaf 8 maart te zien. Seizoen vier is vanaf 22 maart te zien en seizoen is te zien vanaf 5 april te streamen op SkyShowtime. Wil je dagelijks weten wat nieuw is op SkyShowtime of de andere streamingdiensten, volg dan NieuwDezeWeek.