Stream update week 6

Films & Series
door Redactie NextPlayvrijdag, 09 februari 2024 om 16:00
happy friends watching comedy film and eating popc 2023 11 27 05 12 38 utc
Het is weer weekend en dan verdiepen we ons maar al te graag in al dat moois dat de streamingdiensten voor ons in petto hebben. Van films en series tot romcoms en docu's, Nieuw deze week heeft het allemaal. Hier ontdek je de leukste nieuwe films en series.

Pathé Thuis

Net Als In De Film
Twee beginnende muzikanten komen in de jaren ‘90 weer met elkaar in contact nadat ze bandmaatjes waren op school. Ze besluiten samen te gaan werken aan een dans-act, maar worstelen met de balans tussen succes en geluk.

Pathé Thuis

Norwegian Dream
De 19-jarige Poolse immigrant Robert werkt in een fabriek in Noorwegen, waar hij gevoelens krijgt voor zijn collega Ivar. Robert verbergt zijn relatie voor zijn homofobe Poolse collega’s, maar al snel komt hij voor een dilemma te staan.

Netflix

One Day (S01)
Nadat Emma en Dexter samen naar het afstudeerfeest zijn geweest, scheiden hun wegen, maar hun levens blijven met elkaar verweven. Gebaseerd op de roman van David Nicholls.

Netflix

Lover, Stalker, Killer
In deze meeslepende documentaire probeert een monteur voor het eerst online te daten. Hij ontmoet een vrouw die haar romantische obsessie tot het uiterste drijft.

Prime Video

The Channel
Nadat hun bankoverval mislukt, moeten een wanhopige crimineel, zijn losgeslagen broer en hun bonte gezelschap van ex-mariniers ontsnappen aan de vastberaden FBI-agent die hen achtervolgt.

Prime Video

Upgraded
Beginnend kunst-stagiaire Ana krijgt een onverwachte upgrade naar de businessclass als ze lastminute naar Londen moet vliegen van haar bazin. Ze kan wel wennen aan deze comfortabele levensstijl! Ze ontmoet de knappe en rijke William tijdens de vlucht en besluit langer vast te houden aan dit fantasieleven dan zou moeten.

Disney+

The Marvels
Wanneer de krachten van Captain Marvel tijdens een onderzoek naar een wormgat verstrikt raken met de krachten van Ms. Marvel en van Captain Monica Rambeau, moeten ze samenwerken om het universum te redden.

Disney+

Suncoast
Geïnspireerd op een semi-autobiografisch verhaal van een tiener die, terwijl ze zorgt voor haar broer en haar roekeloze moeder, een onwaarschijnlijke vriendschap aangaat met een excentrieke activist die protesteert tegen een van de meest baanbrekende medische zaken aller tijden.

SkyShowtime

Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One
Ethan Hunt en zijn IMF-team beginnen aan hun gevaarlijkste missie tot nu toe: het opsporen van een nieuw wapen dat de hele mensheid bedreigt, voordat het in verkeerde handen valt.

SkyShowtime

The Lovers (S01E01-E02)
Als Seamus, een keurige politieke presentator uit Londen, de brutale en hilarische Janet uit Boston onverwachts tegenkomt, botsen ze onmiddellijk. Ondanks de grote verschillen voelen ze zich toch tot elkaar aangetrokken en worden ze verliefd.

SkyShowtime

Halo (S02E01-E02)
John neemt Kwan mee naar een oude vriend en leert meer over het mysterieuze object, dat de Covenant en Makee willen stelen. Nu de buitenaardse dreiging toeneemt, heeft Dr. Halsey een plan om het onvoorspelbare gedrag van John aan te pakken.

HBO Max

Curb Your Enthusiasm (S12E01)
Larry David speelt een over-the-top versie van zichzelf in deze komedieserie die laat zien hoe schijnbaar triviale details in het dagelijks leven een catastrofale reeks gebeurtenissen kunnen veroorzaken.

HBO Max

Tokyo Vice (S02E01+E02)
De Max Original misdaadserie TOKYO VICE is losjes geïnspireerd op de Amerikaanse journalist Jake Adelstein en zijn persoonlijke verhalen van toen hij in Japan woonde en schreef over de Tokyo Metropolitan Police. De serie is gefilmd op locatie in Japan en laat zien hoe Adelstein (gespeeld door Ansel Elgort) zich dagelijks onderdompelde in de neon-verlichte onderwereld van Tokyo aan het eind van de jaren ’90, waar niets is wat het lijkt.

Videoland

Endeavour (S03E01)
De jonge politieagent Endeavour Morse groeit in de jaren '60 al gauw door naar de afdeling misdaadbestrijding in Oxford. De door de wol geverfde inspecteur Fred Thursday neemt Morse onder zijn hoede en leert hem de fijne kneepjes van het vak. Morse riskeert alles in zijn zoektocht naar de waarheid en gerechtigheid.

Film1

Nowhere Special
Wanneer een vijfendertigjarige glazenwasser nog maar een paar maanden te leven heeft, probeert hij een nieuw gezin te vinden voor zijn driejarige zoon. Vastbesloten hem te beschermen tegen de verschrikkelijke realiteit van de situatie.
Meer nieuw deze week!
We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op onze zustersite Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, SkyShowtime, Videoland, Prime Video, HBO Max, Pathé Thuis, Apple TV+ Spotify en meer! Onze Belgische lezers kunnen terecht bij NieuwDezeWeek.be voor de nieuwste films en series op Netflix, Disney+ en Prime Video.