Suburræterna, de wereld van ‘Suburra' neemt een nieuwe wending.

Films & Series
dinsdag, 14 november 2023 om 14:32
suburraeterna
Vandaag lanceert Netflix de spin-off van Suburra. Suburræterna, de nieuwe serie van Netflix die het verhaal van de criminele onderwereld van Rome voortzet, bestaat uit 8 afleveringen die in een keer beschikbaar zijn.
De serie ging in première op het filmfestival van Rome en fungeert als een vervolg op de zeer succesvolle Suburra-serie die in 2020 na drie seizoenen tot een einde kwam.
In Suburræterna zullen bekende gezichten zoals Giacomo Ferrara in de rol van Spadino en Filippo Nigro als Amedeo Cinaglia terugkeren, naast de introductie van nieuwe personages. De setting van de serie is het Rome van 2011, te midden van een wankelende regering, een crisis in het Vaticaan en sociale onrust in de straten van de stad.
Amedeo Cinaglia, die de erfenis van Samurai heeft proberen voort te zetten, blijft samen met Badali (Emmanuele Aita) de criminele activiteiten van de stad beheren, bijgestaan door Adelaide (Paola Sotgiu) en Angelica (Carlotta Antonelli), die aan het hoofd van de familie Anacleti zijn gebleven, evenals Nadia (Federica Sabatini), die helpt Ostia onder controle te houden.
Het gevestigde systeem wordt uitgedaagd door nieuwe onderwereldfiguren die dreigen het machtsevenwicht in de stad te verstoren. Hierdoor wordt Spadino gedwongen terug te keren naar huis om zijn familie te beschermen en onverwachte bondgenoten te zoeken.
Terwijl chaos heerst in Rome, worden bestaande allianties bedreigd door opkomende criminele clans. De wereld van 'Suburra' neemt een nieuwe wending!
Kijk Suburræterna en Suburra nu op Netflix.