Sleepers seizoen 2 is binnenkort te zien op Videoland

Films & Series
dinsdag, 14 november 2023 om 13:18
sleepers
In seizoen 1 van Sleepers veroverde Robert de Hoog, bekend Tatta in Mocro Maffia, zijn eerste hoofdrol in de Videoland-serie Sleepers. De televisiereeks bleek een groot succes en fans kunnen vanaf 15 december 2023 kijken naar het tweede seizoen.
In Sleepers draait het om de corrupte agent Martin Oudkerk (Robert de Hoog) een crimineel die infiltreert bij de politie en na de moord op zijn surrogaatvader wordt meegezogen in de criminele onderwereld van Utrecht. Hij staat voor de uitdaging om niet alleen zijn banden met criminelen verborgen te houden, maar ook zijn gezin veilig te stellen.
In het tweede seizoen staat Martin voor een uitdagingen. Zijn vrouw Noura (Sinem Kavus) dreigt zijn ware identiteit te ontdekken, terwijl zijn moeder op het punt staat een confrontatie aan te gaan met een internationale criminele organisatie. Ook binnen de politie beginnen zijn collega's te twijfelen aan zijn integriteit, waardoor het steeds moeilijker wordt voor Martin om zijn collega's te vertrouwen. Seizoen 2 is vanaf 15 december wekelijks te zien op Videoland.
Sleepers seizoen 1 kun je nu al zien op Videoland.