The Netflix Slam: Een Tennisduel tussen Rafael Nadal en Carlos Alcaraz

Films & Series
zaterdag, 02 maart 2024 om 8:00
the netflix slam 2
Op zondag 3 maart om 21:30 (Midden-Europese tijd) zal The Netflix Slam live worden gestreamd vanuit de Michelob ULTRA Arena in het Mandalay Bay Resort and Casino in Las Vegas. Dit unieke evenement, gehost door MGM Resorts International, brengt twee tennisgrootheden samen voor een ongekende tentoonstellingswedstrijd.
Wie speelt er in The Netflix Slam? De hoofdact van deze bijzondere wedstrijd is Rafael Nadal, 22-voudig winnaar van de Grand Slam-titels in het herenenkelspel, die het opneemt tegen de nummer 2 van de wereld (Carlos Alcaraz), eveneens een Spanjaard. Alcaraz, de huidige US Open- en Wimbledon-kampioen, is enthousiast over het delen van de baan met Nadal: “Ik voel me vereerd en zo blij om in Las Vegas tegen Rafa te spelen. Hij is een absolute grootheid, en zijn records en prestaties spreken voor zichzelf.”
Naast deze twee sterren zullen er nog andere spelers en wedstrijden worden aangekondigd, wat zorgt voor een flinke dosis energie op de baan. Enkele van de grootste namen in de tenniswereld, zoals Andre Agassi, Andy Roddick, Jim Courier, Mary Joe Fernández en Patrick McEnroe, zullen het evenement van commentaar voorzien en de wedstrijd van dichtbij volgen. Voor het Spaanse publiek zullen favorieten als Feliciano López en David Ferrer de wedstrijd analyseren.
Na het succes van The Netflix Cup, een live golfexpositiewedstrijd, is The Netflix Slam het tweede in-house live sportevenement van Netflix. Deze keer staat tennis centraal, met een episch duel tussen twee geweldige spelers.
De Netflix Slam wordt geproduceerd door Full Day Productions (Connor Schell en David Chamberlin), het bedrijf achter The Netflix Cup, ESPY Awards, de Oscars Red Carpet Show en de NFL Honors.
The Netflix Slam is zondag 3 maart om 21:30 hier te zien op Netflix.