Far Cry 6 komt op 18 februari 2021 uit op Stadia

Far Cry 6 komt op 18 februari 2021 uit op Stadia

Ubisoft heeft onthuld dat Far Cry 6 op 18 februari 2021 uit zal komen op Google Stadia.


Dat werd gedaan tijdens de Ubisoft Forward presentatie van 12 juli 2020. Tijdens deze presentatie werd niet alleen de game voor het eerst officieel onthuld, de releasedatum werd meteen aangekondigd. In de eerste trailer zien we hoe 'bad guy' Giancarlo Esposito zijn zoon een "belangrijke levensles" probeert bij te brengen. Bekijk de indrukwekkende trailer hieronder:

Google bevestigde zelf ook dat Far Cry 6 naar Stadia zal komen. Dat deed het bedrijf via Twitter. Far Cry 6 speelt zich af in het fictieve land Yara. De eerder genoemde Esposito speelt de rol van Anton Castillo, de dictator van het land. Hij probeert de hoofdstad van het land te herstellen in zijn voormalige glorie. De speler zal de rol van Dani Rojas op zich nemen. Een inwonder van Yara die zich aansluit bij een revolutie tegen de dictatuur.

Naast de aankondiging van Far Cry 6, maakte Ubisoft ook bekend dat Assassin's Creed Valhalla op 17 november 2020 uit zal komen op Google Stadia. Tijdens het Ubisoft Forward evenement werden ook gameplay beelden getoond van Watch Dogs Legion. Een game die in oktober uit zal komen.

Lees meer over:
Nieuws

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer