Assassin's Creed Valhalla komt op 17 november uit op Stadia

Assassin's Creed Valhalla komt op 17 november uit op Stadia

Ontwikkelaar Ubisoft heeft de releasedatum van Assassin's Creed Valhalla bekendgemaakt. De game zal op 17 november 2020 uitkomen op Google Stadia.

Tijdens de Ubisoft Forward presentatie van 12 juli 2020 werden er verschillende trailers en beelden getoond van de nieuwe Assassin's Creed. In een van deze trailers werd de releasedatum onthuld. In de onderstaande gameplaytrailer kun je meer zien van de game. De video is opgedeeld in kleinere stukken zodat het mogelijk is om snel door de video te skippen naar het onderdeel waar je het meeste interesse in hebt. Zo kun je kijken naar gevechten, een deel van het verhaal, een aanval op een fort, een stuk ontdekken en nog veel meer.

Assassin's Creed Valhalla zal niet alleen uitkomen voor Google Stadia. Op 17 november 2020 komt de game in ieder geval uit voor PlayStation 4, Xbox One en PC. Later zal de game ook beschikbaar zijn voor PlayStation 5 en Xbox Series X.

Lees meer over:
Nieuws

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer