Orcs Must Die 3!: dit zijn de 4 weekly challenges uit de update

Orcs Must Die 3!: dit zijn de 4 weekly challenges uit de update

Vorige maand ontving Orcs Must Die 3! de eerste update na de release. De ontwikkelaar is nog lang niet klaar met verbeteren en komt vandaag met de volgende update. Die bevat vier weeklt challenges die we bespreken.

Orcs Must Die!3 challenges

Orcs Must Die!3 is de co-op en actie-game die recent exclusief op Stadia verscheen. De update bevat vier nieuwe weekly challenges, zodat er toch weer wat nieuwe doelen in de game zijn. Dit zijn ze:

  1. Mom’s Spaghetti: Je krijgt één Rift Point en een enkele wave die je moet overleven. Zorg ervoor dat je wint door geen runners door te laten. Je arsenaal aan wapens en traps is beperkt, maar je wapen is uitgersut met 'exploding death headshots' op je kruisboog. Daarnaast is er langere Rift-bescherming met de Scroll of Empty Rift.
  2. Evil Power Within: Deze uitdaging vindt plaats in de Coastal Hallways en met de Rift Lord-moeilijkheidsgraad. Je speelt met Gabriela die een compleet arsenaal aan wapens en traps heeft die lek voorzien zijn van alle upgrades. Zo vecht je tegen warmages.
  3. Trolls Love Dogs: Mountain trolls krijgen meer hitpoints en ze laten hun honden lopen in deze uitdaging. Je krijgt een kleine loadout, maar exttra veel mana. Zo vecht je tegen de trolls met hun honden en leger van kobolds.
  4. Spin to Win: Kelsey moet vijanden verslaan in de Hidden Docks met haar Dwarven Hammer, Haymakers en Dart Spitters. Enkel de Dwarven Hammer heeft upgrades gekregen zodat die langer blijft draaien.
Orcs Must Die 3!: dit zijn de 4 weekly challenges uit de update

Matchmaking

Daarnaast is één van de belangrijkste updates een verbetering van de matchmaking. Dit was sinds de launch van Orcs Must Die! 3 een groot kritiekpunt in de community. Veel spelers konden geen andere spelers vinden. Hierin is dus verbetering beloofd.

Naast bovenstaande vinden er ook nog een hoop bug fixes en balance changes plaats die de game nog beter moeten maken. Benieuwd hoe deze game speelt? Je kunt hier onze review van Orcs Must Die! 3 lezen. En hier vind je de volledige patch notes.

Lees meer over:
Nieuws

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer

Net binnen

Life is Strange: True Colors speel je in een ruk uit op Stadia

De derde grote game in de Life is Strange-series is een feit. True Colors is nu uit op onder andere Google Stadia en het is v...

Nu in de Stadia Store: gratis multiplayer-demo van From Space

De studio achter It Came From Space and Ate Our Brains werkt momenteel hard aan From Space, een spel dat in het eerste kwarta...

Darksiders III is nu uit op Google Stadia

Het verhaal van de derde ruiter van de apocalyps -Fury- is nu uit op Google Stadia. Darksiders III is op het platform versche...

Gerucht: God of War en Kingdom Hearts 4 komen via GeForce Now naar pc

Nvidia’s GeForce Now maakt het binnenkort mogelijk dat games als God of War, Kingdom Hearts 4 en Half-Life 2 Remastered naar...

Free to play dit weekend: Madden NFL 22 en Rainbow Six Siege

Het is misschien iets te lekker weer om dit weekend binnen te gaan zitten gamen, maar gelukkig kun je Stadia ook makkelijk me...

Lees meer