Hitman 3 pre-orders nu mogelijk op Stadia

Hitman 3 pre-orders nu mogelijk op Stadia

Sinds enkele dagen kunnen we van Hitman 1 en Hitman 2 genieten op Stadia Pro. Gelukkig weten we ook dat de third-person actiegame Hitman 3 eraan zit te komen, en die krijgt een release op Stadia.

Hitman 3

De actie- en stealth-game Hitman 3 komt op 20 januari 2021 naar Stadia, tegelijk met andere platformen zoals de PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X en PC. Daarmee is er wederom een AAA-titel die een day 1-release krijgt op Stadia. Inmiddels is het ook mogelijk om de game te pre-orderen op Stadia. Bijzonder nieuws, omdat pre-orders een functionaliteit is die al langer door de community wordt gevraagd.

Hitman 3 pre-orders nu mogelijk op Stadia

Er zijn twee edities van de game: de Standard Edition en de Deluxe edition. Door het pre-orderen van beide versie krijg je exclusieve content.

De Standard Editition, welke te pre-orderen is voor een bedrag van € 69,99,- bevat:

  1. De Trinity Pack

De Deluxe Edition, welke te pre-orderen is voor een bedrag van € 89,99,- bevat:

  1. De Trinity Pack
  2. Deluxe Escalation Contracts
  3. Deluxe Suits & Items
  4. Digitale Soundtrack
  5. Digitale "World of Hitman"-boek
  6. Director Commentary

Beide edities zijn op 20 januari 2021 beschikbaar. De originele Hitman is één van de games die beschikbaar is als een gratis spel bij Stadia Pro. Heb jij ooit een van de voorgaande edities gespeeld? Laat het onsw eten in de reacties onderaan dit artikel of in de PlayStadia-groep op Facebook.

Lees meer over:
Nieuws Hitman

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer