PUBG nu beschikbaar op Google Stadia

Games
dinsdag, 28 april 2020 om 18:36
2225285e3ea61d40a100b55ec36c6098
De populaire battle royale game is nu te spelen op Google Stadia. Dat maakte Google bekend in een Stadia Connect-video. Je kan de game momenteel gratis spelen met Stadia Pro.

Met crossplatform

De populaire battle royale game PlayerUnknown's Battleground is vanaf nu gratis te spelen op Google Stadia. In PUBG duik je samen met 99 anderen de map op en het is de bedoeling om als laatste over te blijven. Iedereen die Stadia Pro heeft, kan gratis met de game aan de slag.
Op dit moment is Stadia Pro twee maanden gratis uit te proberen, wat betekent dat de game effectief gratis is voor iedereen die de beschikking heeft over de dienst. Het is met Stadia mogelijk om samen te spelen met vrienden die de game op een ander platform hebben. Spelen je vrienden allemaal op PC of PlayStation 4, dan is het ook mogelijk om samen met ze te spelen.
Het nieuws dat PUBG naar Stadia komt, lekte vanmorgen al uit. Ook de aankondiging dat FIFA naar de streamingdienst zou komen was al bekend en werd tijdens de Stadia Connect van 28 april bevestigd. Kijk jij uit naar de komst van PUBG? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel of in de PlayStadia-groep op Facebook.