Stadia Pro games van mei onthuld met Zombie Army 4

Nieuws
dinsdag, 28 april 2020 om 18:42
1876a6e3461728d0797807042154b266
De nieuwe lading Stadia Pro games is zojuist onthuld tijdens de special livestream voor Google Stadia. We kunnen in mei onder andere aan de slag met Zombie Army 4 en The Turing Test.

Griezelen!

In mei worden weer een aantal games toegevoegd aan het Pro-aanbod, waardoor je die gratis kunt spelen met een abonnement, en zelfs tijdelijk zonder abonnement via de gratis proefperiode. Vanaf 1 mei kun je aan de slag met Zombie Army 4: Dead War. Dit is een zombie-game met een Tweede Wereldoorlog-thema. Daarnaast kun je aan de slag met Steamworld Heist waarin je de leiding krijgt over een groep piraten, en kun je de puzzelgame The Turing Test spelen. In de tweede genoemde moet je puzzels oplossen door perspectieven aan te passen.
Thumper zal het gratis aanbod verlaten vanaf 31 april, maar vijf bestaande games zullen gewoon blijven. Dit zijn Destiny 2: The Collection, Grid, Gylt, Steamworld Dig 2, en Steamworld Quest: Hand of Gilgamech.
Als grootste aankondiging van de avond, liet Google weten dat de populaire Battle Royale-game PUBG vanaf vandaag beschikbaar zal zijn. Daarover lees je hier meer.