Serious Sam 4 nieuwe gameplay trailer tijdens Future Games Show

Games
vrijdag, 04 september 2020 om 11:07
maxresdefault 1 5f5203b78b8ba
Serious Sam 4 heeft een nieuwe gameplay trailer gekregen tijdens de Future Games Show en verschijnt op 24 september op Google Stadia.
De iconische fist person shooter franchise Serious Sam brengt het vierde deel uit op Google Stadia op 24 september. Tijdens de Future Games Show werd er bovendien een nieuwe gameplay trailer vertoond door Devolver Digital van Serious Sam 4 die je hieronder kunt bekijken:
In de trailer zien we onze protagonist in Rome en moet hij zijn weg vinden naar het Vaticaan, niet zomaar natuurlijk, juist in een enorme mech waarmee hij hordes van vijanden neermaait. Het voelt weer lekker vertrouwd 'Serious Sam' aan in deze eerste game in de franchise sinds 2011, toen Serious Sam 3 verscheen op de PC, PS3 en Xbox 360.
De vierde titel in de franchise verschijnt dus op 24 september 2020 en is te pre-orderen via Steam en via een exclusiviteitsdeal met Google Stadia zal de titel pas later op consoles uitkomen. Stadia-abonnees zullen dus eerder met Serious Sam 4 aan de slag kunnen.