Everspace Stellar Edition gerate voor Google Stadia

Everspace Stellar Edition gerate voor Google Stadia

Everspace Stellar Edition heeft een rating ontvangen voor Google Stadia. De rating werd gedaan via PEGI Rating Board en werd gevonden door Cloudy With a Chance of Games.

Everspace is een singleplayer 3D spaceshooter met roguelike elementen. Dat betekent dat elke keer wanneer je af gaat, de game opnieuw moet beginnen, maar wel de upgrades behoudt die je hebt vrijgespeeld. De game werd ontwikkeld door Rockfish Games en kwam uit in 2017. Er wordt ook gewerkt aan Everspace 2. Die game werd betaald door een Kickstarter campagne. Via dit platform kunnen fans geld toezeggen. In ruil daarvoor krijgen deze zogenoemde "backers" voordelen. In het geval van Everspace 2 krijgen spelers de game voor een lagere prijs, toegang tot de beta en nog veel meer extra's.

Wanneer een game wordt beoordeeld door PEGI betekent dit normaal gesproken dat de game in de toekomst uit zal komen in Europa. De Stellar Edition van Everspace kwam eerder uit op de Nintendo Switch.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer