Dit zijn drie nieuwe en exclusieve games voor Stadia

Games
door Claudia Rahanmetanvrijdag, 14 februari 2020 om 16:24
62fa51847ed9d0b70bd9143b4e116791
Google heeft vijf nieuwe games voor Stadia aangekondigd waaronder drie exclusieve titels.

Exclusieve Stadia-games

GYLT, Get Packed en Orcs Must Die! 3 zijn voorbeelden van exclusieve games voor Google Stadia. Dit zijn dus games die niet op andere platformen gelanceerd zijn en die je dus (vooralsnog) alleen via de cloudgamingdienst van Google kunt spelen. Google geeft dit soort games de term 'First on Stadia' mee en komt nu met drie nieuwe titels.

Spitlings

De indie-game Spitlings komt in de komende maanden naar Stadia. De eerste beelden van deze 'hardcore arcade-game' zagen we al in november van vorig jaar en belooft toffe visuals, chaotische gameplay en hypnotiserende muziek.

Lost Worlds: Beyond the Page

Lost Worlds: Beyond the Page is ook een indie-game waarin Izzy de hoofdrol speelt, een aspirant-auteur die zich door het land Estoria waagt "waar woorden een enorme kracht hebben." Deze game komt later dit jaar naar andere platformen maar Stadia krijgt de primeur.

Stacks On Stacks (On Stacks)

Stacks On Stacks (On Stacks) draait om, je raad het al, het supersnel stapelen van blokken om 3D-torens te bouwen. Het is niet alleen jouw taak om de torens te bouwen, je moet ze ook verdedigen tegen aanvallen van spoken om de torens uiteindelijk te vernietigen in een bevredigende en bijna zen-achtige überfinale.

Nog meer nieuwe games

Zijn deze indie-games niet jouw ding? Naast de 120 games die Google van plan is om dit jaar voor Stadia uit te brengen, kondigde het bedrijf tevens Serious Sam Collection en Panzer Dragoon: Remake aan.
Serious Sam Collection bestaat uit Serious Sam HD: The First Encounter, Serious Sam HD: The Second Encounter en Serious Sam 3: BFE en bevat tevens twee uitbreidingen, The Legend of the Beast- en de Jewel of the Nile. Panzer Dragoon werd in de jaren '90 voor Sega uitgebracht en een remake hiervan wordt nu door MegaPixel Studio voor Stadia ontwikkeld.
Wat vind jij van deze nieuwe games? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel of op de PlayStadia-groep op Facebook.