Dit zijn drie nieuwe en exclusieve games voor Stadia

Dit zijn drie nieuwe en exclusieve games voor Stadia

Google heeft vijf nieuwe games voor Stadia aangekondigd waaronder drie exclusieve titels.

Exclusieve Stadia-games

GYLT, Get Packed en Orcs Must Die! 3 zijn voorbeelden van exclusieve games voor Google Stadia. Dit zijn dus games die niet op andere platformen gelanceerd zijn en die je dus (vooralsnog) alleen via de cloudgamingdienst van Google kunt spelen. Google geeft dit soort games de term 'First on Stadia' mee en komt nu met drie nieuwe titels.

Spitlings

De indie-game Spitlings komt in de komende maanden naar Stadia. De eerste beelden van deze 'hardcore arcade-game' zagen we al in november van vorig jaar en belooft toffe visuals, chaotische gameplay en hypnotiserende muziek.

Lost Worlds: Beyond the Page

Lost Worlds: Beyond the Page is ook een indie-game waarin Izzy de hoofdrol speelt, een aspirant-auteur die zich door het land Estoria waagt "waar woorden een enorme kracht hebben." Deze game komt later dit jaar naar andere platformen maar Stadia krijgt de primeur.

Stacks On Stacks (On Stacks)

Stacks On Stacks (On Stacks) draait om, je raad het al, het supersnel stapelen van blokken om 3D-torens te bouwen. Het is niet alleen jouw taak om de torens te bouwen, je moet ze ook verdedigen tegen aanvallen van spoken om de torens uiteindelijk te vernietigen in een bevredigende en bijna zen-achtige überfinale.

Nog meer nieuwe games

Zijn deze indie-games niet jouw ding? Naast de 120 games die Google van plan is om dit jaar voor Stadia uit te brengen, kondigde het bedrijf tevens Serious Sam Collection en Panzer Dragoon: Remake aan.

Serious Sam Collection bestaat uit Serious Sam HD: The First Encounter, Serious Sam HD: The Second Encounter en Serious Sam 3: BFE en bevat tevens twee uitbreidingen, The Legend of the Beast- en de Jewel of the Nile. Panzer Dragoon werd in de jaren '90 voor Sega uitgebracht en een remake hiervan wordt nu door MegaPixel Studio voor Stadia ontwikkeld.

Wat vind jij van deze nieuwe games? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel of op de PlayStadia-groep op Facebook.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer

Net binnen

Google en LG brengen Stadia naar smart-tv's

Stadia, de gamestreamingdienst van Google, werkt nu ook op recente LG smart-tv's. Gebruikers kunnen dankzij deze integratie g...

Life is Strange: True Colors speel je in een ruk uit op Stadia

De derde grote game in de Life is Strange-series is een feit. True Colors is nu uit op onder andere Google Stadia en het is v...

Nu in de Stadia Store: gratis multiplayer-demo van From Space

De studio achter It Came From Space and Ate Our Brains werkt momenteel hard aan From Space, een spel dat in het eerste kwarta...

Darksiders III is nu uit op Google Stadia

Het verhaal van de derde ruiter van de apocalyps -Fury- is nu uit op Google Stadia. Darksiders III is op het platform versche...

Gerucht: God of War en Kingdom Hearts 4 komen via GeForce Now naar pc

Nvidia’s GeForce Now maakt het binnenkort mogelijk dat games als God of War, Kingdom Hearts 4 en Half-Life 2 Remastered naar...

Lees meer