Google Stadia: Release Monster Energy Supercross en Joker naar MK11

Nieuws
vrijdag, 14 februari 2020 om 10:00
db7deef3ddd2b20da8c2da04fede78bb
Google Stadia krijgt deze week een nieuwe game én updates aan beschikbare games naar de cloud gaming-dienst. Monster Energy Supercross – The Official Videogame 3 is uit.

Racen, meppen en samenwerken

Monster Energy Supercross – The Official Videogame 3 is beschikbaar op Google Stadia, dat werd via een post op de community website bekendgemaakt.
De racegame werd dinsdag uitgebracht op Stadia en is ook co-op te spelen met je vrienden. Competitieve spelers kunnen zich online meten met anderen in de multiplayer om de beste motorcrosser op de cloud gaming-dienst te worden.
Monster Energy Supercross is nu te koop via de Google Stadia Store.
Naast de nieuwe titel, wordt er ook nieuwe content in reeds speelbare games gebracht. Zo kan je Gotham's meest iconische schurk nu in Mortal Kombat 11 spelen, de Joker komt als speelbaar personage in de beat 'em up game.
De Clown Prince of Crime komt met drie variaties in de game en heeft een paar bijzondere moves in zijn arsenaal, ga jij al je vrienden verslaan met Joker? Laat het ons weten in de reacties!

Alles voor het hogere doel

Ten slotte krijgt ook Destiny 2 een content update, Empyrean Foundation is live en neemt de spelers mee naar de Tower Obelisk. Saint-14 heeft alle Guardians namelijk opgeroepen om een enorme zender te bouwen wat dit seizoen centraal lijkt te staan in de looter shooter.
Spelers moeten samenwerken en grondstoffen leveren voor het grotere doel, via de Tower Obelisk kunnen spelers de Fractaline inleveren om zo naar een volgende fase van het evenement te gaan. Na zeven fases verwachten we een spannende endgame.
Kortom, genoeg extra content om wat uurtjes mee te vullen! Google Stadia Base komt 'in de komende maanden' uit en Google wil dit jaar maar liefst 120 games uitbrengen op de cloud gaming-dienst.