Google Stadia: Release Monster Energy Supercross en Joker naar MK11

Google Stadia: Release Monster Energy Supercross en Joker naar MK11

Google Stadia krijgt deze week een nieuwe game én updates aan beschikbare games naar de cloud gaming-dienst. Monster Energy Supercross – The Official Videogame 3 is uit.

Racen, meppen en samenwerken

Monster Energy Supercross – The Official Videogame 3 is beschikbaar op Google Stadia, dat werd via een post op de community website bekendgemaakt.

De racegame werd dinsdag uitgebracht op Stadia en is ook co-op te spelen met je vrienden. Competitieve spelers kunnen zich online meten met anderen in de multiplayer om de beste motorcrosser op de cloud gaming-dienst te worden.

Monster Energy Supercross is nu te koop via de Google Stadia Store.

Naast de nieuwe titel, wordt er ook nieuwe content in reeds speelbare games gebracht. Zo kan je Gotham's meest iconische schurk nu in Mortal Kombat 11 spelen, de Joker komt als speelbaar personage in de beat 'em up game.

De Clown Prince of Crime komt met drie variaties in de game en heeft een paar bijzondere moves in zijn arsenaal, ga jij al je vrienden verslaan met Joker? Laat het ons weten in de reacties!

Alles voor het hogere doel

Ten slotte krijgt ook Destiny 2 een content update, Empyrean Foundation is live en neemt de spelers mee naar de Tower Obelisk. Saint-14 heeft alle Guardians namelijk opgeroepen om een enorme zender te bouwen wat dit seizoen centraal lijkt te staan in de looter shooter.

Google Stadia: Release Monster Energy Supercross en Joker naar MK11

Spelers moeten samenwerken en grondstoffen leveren voor het grotere doel, via de Tower Obelisk kunnen spelers de Fractaline inleveren om zo naar een volgende fase van het evenement te gaan. Na zeven fases verwachten we een spannende endgame.

Kortom, genoeg extra content om wat uurtjes mee te vullen! Google Stadia Base komt 'in de komende maanden' uit en Google wil dit jaar maar liefst 120 games uitbrengen op de cloud gaming-dienst.

Lees meer over:
Google

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer

Net binnen

Life is Strange: True Colors speel je in een ruk uit op Stadia

De derde grote game in de Life is Strange-series is een feit. True Colors is nu uit op onder andere Google Stadia en het is v...

Nu in de Stadia Store: gratis multiplayer-demo van From Space

De studio achter It Came From Space and Ate Our Brains werkt momenteel hard aan From Space, een spel dat in het eerste kwarta...

Darksiders III is nu uit op Google Stadia

Het verhaal van de derde ruiter van de apocalyps -Fury- is nu uit op Google Stadia. Darksiders III is op het platform versche...

Gerucht: God of War en Kingdom Hearts 4 komen via GeForce Now naar pc

Nvidia’s GeForce Now maakt het binnenkort mogelijk dat games als God of War, Kingdom Hearts 4 en Half-Life 2 Remastered naar...

Free to play dit weekend: Madden NFL 22 en Rainbow Six Siege

Het is misschien iets te lekker weer om dit weekend binnen te gaan zitten gamen, maar gelukkig kun je Stadia ook makkelijk me...

Lees meer