Korting Google Stadia Premiere Edition, release Marvel's Avengers en gratis weekend The Crew 2

Marvel's Avengers
donderdag, 03 september 2020 om 11:24
TWOS Sept1 NewMixedTemplate 5f50b55b7f05b
De Google Stadia Premiere Edition krijgt een korting van 10% van Google, eind deze week. Dat valt samen met de Pro games van september en de komst van Avengers">Marvel's Avengers.
De Google Stadia Premiere Edition zal eind deze week met 10% korting te koop zijn, dat staat op de community blog van de streamingsdienst voor games te lezen. Verder krijgt The Crew 2 een gratis weekend op Stadia en wordt Marvel's Avengers binnenkort uitgebracht.
Vanaf 4 september zal de Clearly White Stadia Controller en Chromecast Ultra kit vooor 10% minder geld aan te schaffen zijn op de Google Store.

Avengers Assemble!

Daarnaast werd de komst van Crystal Dynamics Marvel's Avengers op de dienst aangekondigd, de game is nu te koop op Google Stadia via de Timed-Limited Deluxe Edition die goed is voor een Deluxe Limited Edition Marvel Legacy Outfit pack en nameplaat, naast het Obsidian Outfit pack en zes Obsidian naamplaten. Die Timed-Limited Deluxe Edition is tot en met 4 september te koop, dus als je die wil, moet je snel zijn.
Na 4 september is Marvel's Avengers voor de standaard-prijs te koop op Stadia en zal er een Deluxe Edition beschikbaar zijn met het Obsidian pack.
Vanaf vandaag kunnen Stadia-gebruikers gratis aan de slag met The Crew 2 als deel van de Stadia Free Play Days. Tot en met 6 september racen Stadia-abonnees op allerlei circuits alleen, of met elkaar.
Ten slotte komt er nieuwe content voor One Hand Clapping, is Hitman 2 vandaag uit op Google Stadia net als NBA 2K en zijn de zes Stadia Pro-titels, die je hier allemaal bekijkt, uitgebracht op de dienst.
In ander Stadia-nieuws is Super Bomberman R Online als enorme battle royale op Google Stadia verschenen, lees er hier alles over, komt Baldur's Gate in een bijzondere versie van Early Access uit op Stadia, lees hier wat dat precies inhoudt. Ten slotte is Stadia 2.32 de laatste update voordat 'Stadia Messaging' wordt geïntroduceerd.