Markarth-uitbreiding The Elder Scrolls Online krijgt teaser-trailer

Nieuws
maandag, 12 oktober 2020 om 17:00
hqdefault 5f842ba5c8052
Sinds juni kunnen we op Stadia genieten van 'The Elder Scrolls Online', een MMORPG met gigantisch veel content. Deze game wordt regelmatig geüpdatet met nieuwe uitbreidingen en updates die veel nieuwe content met zich mee brengen. De volgende content update heeft de naam Markarth.
Deze content update is het nieuwst en laatste hoofdstuk in het 'Dark Heart of Skyrim' avontuur. Het afgelopen jaar behoorden alle updates namelijk tot één groot verhaal en thema. Met elke content update werd het verhaal voortgezet. De Markarth uitbreiding moet dit avontuur afsluiten. Hierin zul je de gebieden 'The Reach' en 'Arkthzand Cavern' bezoeken, beide gelegen in Skyrim. Je hebt overigens wel de Greymoor uitbreiding nodig om hier te kunnen komen, met de basis editie is deze niet beschikbaar. Hieronder alvast een teaser-trailer.

Samen spelen geen probleem

'The Elder Scrolls Online' kent al jaren veel succes. Sinds de release in 2014 hebben miljoenen spelers de game al gespeeld. Op Stadia is de populatie ook geen probleem, omdat er cross-play is met de PC versie. En er is ook cross-progression. Als je op de PC versie met een karakter speelt, kun je op Stadia verder waar je gebleven bent en visa versa. Daarnaast is er cross-entitlement met de PC versie waarbij alles wat je koopt aan DLC en uitbreidingen op Stadia of de PC op beide versies beschikbaar is. Markarth moet op 2 november uitkomen op Stadia.
Eén van de andere online games op Stadia kent minder succes, namelijk Marvel's Avengers. Maar de ontwikkelaar belooft beterschap. En mis ook de aankondiging van de nieuwe vechters in Mortal Kombat 11 niet.