Dirt 5 met nieuwe Rally Cross Racing gameplay

Nieuws
zondag, 11 oktober 2020 om 9:00
hero dirt5 5f5b38eaae50b
Voor de racefans onder ons is er goed nieuws. Er zijn al aardig wat racing games op Stadia te vinden, van MotoGP tot F1 2020. De Dirt serie is ook onderweg naar Stadia. Volgende maand verschijnt Dirt 5 op de consoles en de bedoeling is dat deze in 2021 ook naar Stadia komt.
Ondertussen wordt we zoet gehouden met allerlei gameplay trailers. Zo hebben we al trailers gehad over racen over het ijs en woestijn racen in Marokko. In de volgende trailer staat er een rally in Italie centraal waarin er over zand en gravel gereden wordt. Rally Cross races zijn vaak wat technischere races wat minder om snelheid gaat, maar meer over grip op je auto.

Serie met veel historie

Ook al is dit de vijfde hoofdgame uit de Dirt serie, deze games hebben een grote historie. Voorheen werden de games namelijk uitgebracht als Colin McRae Rally, vernoemd naar de grote rally rijder. Na zijn overleden is de naam aangepast. De Colin McRae games gaan terug naar 1998 en velen kennen de games dan ook onder die naam.
Wist je al dat Embr met een nieuwe update uitgekomen is voor oktober? De details lees je hier. En Outriders heeft nieuws voor ons, welke zeker de moeite waard is om te checken.