Activeer proefperiode voor Stadia Pro en krijg nu nog 2 maanden gratis

Nieuws
woensdag, 03 juni 2020 om 8:28
e590e63b1c6451f88cc76f018786ca1e
Activeer nog snel je proefperiode oor Stadia Pro en krijg nu nog 2 maanden gratis voordat de regel verandert en je nog slechts één gratis maand krijgt.

Wees er snel bij!

Google Stadia heeft al een lange tijd de mogelijkheid voor nieuwe gebruikers om een proefperiode Stadia Pro te beginnen, dat levert je twee maanden op van de betalende dienst die je gratis games oplevert naast andere voordelen. Via Android Police.
Dat aanbod wordt aangepast en teruggeschroefd naar één maand proefperiode in plaats van twee maanden, zorg er dus voor dat je nu nog je twee maanden 'Trial' claimt om er ten volste van te kunnen genieten.
Het Stadia Pro-abonnement levert je elke maand tenminste twee gratis games op, check hier wat die games voor juni zijn, maar daarnaast is het abonnement de dienst die Stadia aanbiedt zoals Google dat in gedachten had. Zo kunnen abonnees in 4K streamen, 5.1 surround sound gebruiken en genieten op exclusieve kortingen in de Stadia Store.
In ander Stadia-nieuws lees je hier over de update die Lost Words: Beyond The Page kreeg of over de mogelijkheid om in 1440p te streamen in een Chrome webbrowser.