Crayta introduceert partnerschap en Stadia State Share Beta

Nieuws
donderdag, 04 juni 2020 om 9:13
44ba69ee8201c59209f9ad91b6cd46c4
Crayta introduceert partnerschap met Stadia State Share Beta, om het gebruiksproces te vergemakkelijken door installaties en patches overbodig te maken.

Verbinden met de community

Crayta belooft dat via deze samenwerking het gebruiksgemak van Google Stadia zal verbeteren omdat het nog eenvoudiger wordt om games te spelen op je apparaten. Daarnaast kunnen creatievelingen die al op Crayta zitten zo hun creaties aan een breed publiek tentoon stellen en kan er eenvoudig een community gebouwd worden via State Share Beta, een vroege versie van de Stadia Enhanced Feature (SEF), via medium.com.
SEF laat het spelers toe om een instant-access hyperlink te maken in Crayta games die via het internet gedeeld kunnen worden én toegankelijk zijn via het web. Een gebruiker die een game heeft gemaakt, maakt dus een link aan en kan die delen, als iemand op de link klikt, wordt die naar een sessie van die game gebracht via Google Stadia.
Ook kunnen makers die over verschillende sessies een game willen ontwikkelen via de link op exact hetzelfde punt verdergaan waar vorige sessie werd beëindigd. Streamers kunnen zo een link gebruiken om anderen in zijn 'Create-sessie ' te brengen. Op een gelijkaardige manier kunnen YouTubers hun kijkers uitnodigen in de speelsessie.
Crayta maakt het op die manier mogelijk om veel interactie te hebben tussen game-insiders zoals de makers, de streamers en YouTubers en hun community.
Lees hier alles over hoe je een gratis maand Stadia Pro kan claimen de updates aanLost Words: Beyond the Page, lees hier welke games te claimen zijn in juni en Ubisoft-ontwikkelaars gebruiken Stadia om games op te testen, lees hier waarom dat is.