Activision blog hint op Sekiro: Shadows Die Twice voor Google Stadia

Nieuws
vrijdag, 31 juli 2020 om 10:48
maxresdefault 10 5f23dae1a1a25
In de Activision blog is mogelijk onthuld dat Sekiro: Shadows Die Twice ook gaat verschijnen voor Google Stadia, dat zou op 29 oktober 2020 gebeuren.
Tijdens de meest recente Stadia Connect werd een releaseperiode gegeven voor de actie-avonturengame die uitkwam in 2019 voor Windows, Xbox One en PlayStation 4. Het spel is ontwikkeld door FromSoftware, bekend van onder meer Bloodborne en de Dark Souls games.
In Sekiro: Shadows Die Twice speel je als Wolf, een ninja die op een wraaktocht gaat tegen een samoerai-familie die zijn meester ontvoerde en hem zelf voor dood achterliet. De roguelike speelt als een stealth, combat game die zeer goed werd ontvangen door fans van de Souls games en zou dus een mooie toevoeging zijn aan de Google Stadia-bibliotheek.
In de blogpost staat het volgende: 'Als je Sekiro nog niet hebt, koop je het hier voor jouw platform naar keuze: PlayStation 4, PlayStation 4 Pro; Xbox One X (en andere Xbox One-apparaten); en voor PC via Steam of download het voor Google Stadia op 29 oktober.'